CWP 200 waterbadkoeler biertap kopen
De CWP 200 is een ultra moderne waterbadkoeler van Lindr. CWP koelers zijn een combinatie van een waterbadkoeler en een droogkoeler. Grote voordeel van de CWP koelers is dat deze binnen 15 minuten na aansluiten op temperatuur zijn voor het tappen van goed gekoeld bier.

De CWP 200 is leverbaar met 4 en met 6 koelspiralen waardoor er 4 of 6 verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden. De biertap heeft een koelcapaciteit van 170-190 liter per uur met e…

VOOR SLECHTS € 784.95

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
Lindr AS 110 biertap
Krachtige en professionele biertap van het type waterbadkoeler. Deze professionele biertap heeft een tapcapacitieit van 110 liter per uur en is daardoor geschikt voor het tappen van grote volumes bier. Door de moderne techniek zorgt de AS 110 voor een gelijkmatige opbouw van temperatuur in het waterbad. De bierkoeler heeft twee tapspiralen waar tapzuilen op aangesloten kunnen worden. Met de AS 110 is het mogelijk om twee verschillende bieren tegelijk te kunnen tappen.

S…

VOOR SLECHTS € 514.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
AS 40 biertap van Lindr
Biertap van het type waterbadkoeler. Krachtige biertap met een tapcapaciteit van 40 liter per uur. De AS 40 is zeer geschikt als biertap systeem voor kleine restaurants, pubs, bars en clubs. De AS 40 zorgt door de moderne techniek voor een gelijkmatige opbouw van de temperatuur in het waterbad.

Specificaties Lindr AS 40 biertap Tapcapaciteit 40 liter per uur Gewicht 19 kg Afmeting (B x H x D) (440 x 415 x 270 mm) Garantie: 2 jaar Binnen Nederland geen verzendkosten

VOOR SLECHTS € 379.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
AS 80 biertap
Professionele en krachtige biertap waterbadkoeler. De biertap heeft een tapcapaciteit van 80 liter per uur en is van het type waterbadkoeler. Zeer geschikt voor horecagelegenheden waar grote tapcapaciteiten gewenst zijn. De biertap heeft twee aansluitingen voor tapkranen wat het mogelijk maakt om twee soorten bier tegelijk te tappen.

Specificaties AS 80 van Lindr Tapcapaciteit 80 liter per uur Aansluiting voor twee tapkranen Gewicht 29 kg Afmeting (B x H x D) (530 x 460 x 330 …

VOOR SLECHTS € 464.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
AS 45 biertap van Lindr
Biertap van het type waterbadkoeler. De biertap is voorzien van twee tapkranen en is daardoor geschikt voor het tappen van twee verschillende bieren tegelijk. De tapcapaciteit bedraagt 45 liter per uur. Door de aanwezige tapkranen en flinke tapcapaciteit is de AS 45 uitermate geschikt voor gebruik op feesten en evenementen. Aan de zijkanten is de biertap voorzien van handvaten waardoor de biertap makkelijk te dragen is.

Specificaties AS 45 biertap van Lindr Type wate…

VOOR SLECHTS € 509.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
CWP 100 biertap van Lindr
Uiterst moderne koelcompressor van Lindr. Deze biertap is uniek in design en formaat. De bierkoeler heeft een tapcapaciteit van 100 liter per uur en voorziet daardoor in de behoefte van professioneel gebruik voor horeca gelegenheden die behoefte hebben aan een flinke tapcapaciteit. Op de bierkoeler kunnen drie tapzuilen worden aangesloten waardoor er drie verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden.

Specificaties Lindr CWP 100 biertap Biertap waterbadkoeler …

VOOR SLECHTS € 574.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
AS 160 biertap kopen
Moderne en krachtige biertap van Lindr. Het koelsysteem is een waterbadkoeler. De biertap is uitgerust met een krachtige pomp met en waterverplaatsing van 8m. De biertap is hierdoor zeer geschikt voor plaatsing in kelders. De tapcapaciteit van de AS 160 is 160 liter per uur. De biertap heeft een gewicht van 51 kg. De bierkoeler is voorzien van twee tapspiralen waardoor er twee verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden.

De AS 160 bierkoeler is van de Green Line …

VOOR SLECHTS € 664.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers