Drukslang voor de CO2 doorsnede 8 mm
Drukslang voor de CO2 meter, doorsnede van de drukslang is 8 mm. Dit is de drukslang voor de CO2 druk tussen de CO2 fles en het bierfust. De prijs is per meter. Door in de winkelwagen het aantal in te vullen kiest u het aantal meter drukslang dat u wilt bestellen.

VOOR SLECHTS € 2.10

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Kontakt 40/K Profi biertap van Lindr
De Kontakt 40/K profi biertap van Lindr is een professionele biertap voorzien van twee tapkranen waardoor er twee verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden. De Kontakt 40/K Profi heeft een ingebouwde luchtkompressor waardoor er op basis van luchtdruk bier getapt kan worden. De luchtkompressor kan ook uitgeschakeld worden zodat er ook met CO2 getapt kan worden. De tapcapaciteit van de Kontakt 40/K Profi is 50 liter per uur. Binnen 5 tot 8 minuten …

VOOR SLECHTS € 659.00

Info & Bestel

Biertaps zonder CO2
 
Kontakt 40/K biertap van Lindr De Kontakt 40/K biertap van Lindr is een krachtige en professionele biertap van Lindr. De biertap heeft twee tapkranen waardoor er twee verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden. De Kontakt 40/K heeft een ingebouwde luchtkompressor waardoor er op basis van luchtdruk bier getapt kan worden. De luchtkompressor kan handmatig uitgeschakeld worden waardoor er ook op basis van CO2 bier getapt kan worden.

De tapcapaciteit van de Kontakt 40/K is 50 liter per u…

VOOR SLECHTS € 599.00

Info & Bestel

Biertaps zonder CO2
 
Biertapinstallatie Kontakt 115
Complete en professionele biertapinstallatie van Lindr model Kontakt 115. De kontakt 115 biertap van Lindr is een droogkoeler en binnen 5 minuten na aansluiten op temperatuur. De biertap heeft twee tapkranen waardoor u de mogelijkheid heeft om 2 verschillende soorten bier tegelijkertijd te kunnen tappen. De tapcapaciteit van de Kontakt 115 is 140 liter per uur. Door de enorme tapcapaciteit is de Kontakt 115 zeer geschikt voor professioneel gebruik op evenemente…

VOOR SLECHTS € 1119.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
Kontakt 70 biertapinstallatie van Lindr
Complete biertapinstallatie van Lindr Kontakt 70. De Kontakt 70 biertap is voorzien van twee tapkranen waardoor u ook twee verschillende soorten bier tegelijkertijd kunt tappen met de Kontakt 70. De tapcapaciteit van de Kontakt 70 is 90 liter per uur. Door de grote tapcapaciteit is de biertapinstallatie zeer geschikt voor gebruik op evenementen en grote feesten.

De biertap is een droogkoeler en binnen 5 minuten op temperatuur voor het tappen van bier.…

VOOR SLECHTS € 889.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
KONTAKT 40 compleet met 1 tapkraan
Biertap type KONTAKT 40 van Lindr compleet en tapklaar. Een professionele biertap met 1 tapkraan. De Kontakt 40 heeft een tapcapaciteit van 50 liter per uur en is daardoor zeer geschikt voor professioneel gebruik op evenementen en feesten. De biertap is binnen 5 minuten na aansluiten op temperatuur en is daardoor zeer geschikt als mobiele biertap.

Kontakt 40 met 1 tapkraan bestaat uit: Lindr Kontakt 40 met 1 tapkraan Micromatic CO2 meter Bierfustkoppeling …

VOOR SLECHTS € 589.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
Mini CO2 drukmeter Mini CO2 drukmeter van Lindr. Geschikt voor de 600 grams CO2 wegwerpflessen. Makkelijk in combinatie met mobiele biertaps en voor kleine feesten en partijen.

VOOR SLECHTS € 49.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
CO2 wegwerpfles 600 gram
Wegwerpfles CO2 met een inhoud van 600 gram. Kleine compacte fles CO2. Ideaal voor mobiele biertaps met een kleinere capaciteit. Op de 600 gram CO2 wegwerpfles past alleen een mini CO2 meter.

VOOR SLECHTS € 22.50

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Kontakt 70 biertap kopen
Krachtige biertap met een tapcapaciteit van 90 liter per uur. De biertap is voorzien van 2 tapkranen en is van het type droogkoeler. De biertap is zeer geschikt voor gebruik op evenementen en grote feesten. De biertap is vervaardigd van roestvrij staal. Door de twee tapkranen kan met de Kontakt 70 twee soorten bier tegelijk getapt worden.

Voor diegenen die behoefte hebben aan een biertap met een flinke tapcapaciteit die ook makkelijk mobiel te gebruiken is, is dit de …

VOOR SLECHTS € 674.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Kontakt 55 biertap kopen
Mooie design biertap voorzien van twee tapkranen. Biertap van het type droogkoeler met een tapcapaciteit van 50 liter per uur. Met een reclamevlak aan de voorkant kunt u uw favoriete biermerk pesenteren of uw bedrijf. Door de twee tapkranen kunt u twee soorten bier tegelijkertijd tappen. Binnen 5 minuten na aansluiten is deze biertap op temperatuur en klaar voor gebruik. De oranje Lindr plaat aan de voorkant van de biertap kan gebruikt worden om reclame op te maken v…

VOOR SLECHTS € 814.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Complete biertap Soudek 30
Complete biertap met uniek design van eikenhout type Soudek 30. Een uniek biertapsysteem voor diegenen die waarde hechten aan design. De koeler is een droogkoeler en de biertap heeft een tapcapaciteit van 35 liter per uur. Binnen 5 minuten is de Soudek 30 op temperatuur en kunt u tappen. Afmeting van de biertap is (b x h x d) 295 x 375 x 460 mm en het gewicht is 20 kg. De Soudek 30 is prima om als compacte biertap mee te nemen voor feesten en evenementen.

Soudek 3…

VOOR SLECHTS € 769.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
Lindr AS 110 biertap
Krachtige en professionele biertap van het type waterbadkoeler. Deze professionele biertap heeft een tapcapacitieit van 110 liter per uur en is daardoor geschikt voor het tappen van grote volumes bier. Door de moderne techniek zorgt de AS 110 voor een gelijkmatige opbouw van temperatuur in het waterbad. De bierkoeler heeft twee tapspiralen waar tapzuilen op aangesloten kunnen worden. Met de AS 110 is het mogelijk om twee verschillende bieren tegelijk te kunnen tappen.

S…

VOOR SLECHTS € 514.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
Compleet biertap systeem Soudek 1/8
Compleet biertap systeem van Lindr type Soudek 1/8. Een professionele biertap met een fraai houten design. De biertap is voorzien van eikenhout en een RVS frame binnenin. Het is een droogkoeler biertap en is binnen 5 minuten na het aansluiten op temperatuur. De tapcapaciteit bedraagt 20 liter per uur. Door zijn compacte afmeting (B x H x D) (200 x 375 x 510mm) is de biertap ideaal als mobiele biertap voor feesten en evenementen.

Soudek 1/8 biertapsysteem …

VOOR SLECHTS € 689.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
AS 40 biertap van Lindr
Biertap van het type waterbadkoeler. Krachtige biertap met een tapcapaciteit van 40 liter per uur. De AS 40 is zeer geschikt als biertap systeem voor kleine restaurants, pubs, bars en clubs. De AS 40 zorgt door de moderne techniek voor een gelijkmatige opbouw van de temperatuur in het waterbad.

Specificaties Lindr AS 40 biertap Tapcapaciteit 40 liter per uur Gewicht 19 kg Afmeting (B x H x D) (440 x 415 x 270 mm) Garantie: 2 jaar Binnen Nederland geen verzendkosten

VOOR SLECHTS € 379.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
AS 80 biertap
Professionele en krachtige biertap waterbadkoeler. De biertap heeft een tapcapaciteit van 80 liter per uur en is van het type waterbadkoeler. Zeer geschikt voor horecagelegenheden waar grote tapcapaciteiten gewenst zijn. De biertap heeft twee aansluitingen voor tapkranen wat het mogelijk maakt om twee soorten bier tegelijk te tappen.

Specificaties AS 80 van Lindr Tapcapaciteit 80 liter per uur Aansluiting voor twee tapkranen Gewicht 29 kg Afmeting (B x H x D) (530 x 460 x 330 …

VOOR SLECHTS € 464.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
KONTAKT 40 complete biertap
Complete biertap installatie van Lindr type KONTAKT 40. Een professionele biertap met twee tapkranen. Door de twee tapkranen bestaat de mogelijkheid om naast gewoon bier ook speciaal bier te tappen. De biertap heeft een capaciteit van 50 liter per uur. Binnen 5 minuten is het systeem op temperatuur. Door zijn compacte afmeting en gewicht ook ideaal als mobiele biertap te gebruiken.

KONTAKT 40 biertapsysteem bestaat uit: Lindr KONTAKT 40 biertap met twee tapkrane…

VOOR SLECHTS € 719.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
PYGMY 25 complete biertap van Lindr
PYGMY 25 compleet biertapsysteem van Lindr. De  biertap heeft een tapcapaciteit van 30 liter per uur. De Pygmy 25 is een droogkoeler biertap. Het systeem is makkelijk aan te sluiten en binnen 5 minuten op temperatuur. Door de compacte afmeting en het lichte gewicht ook ideaal als thuistap  of als mobiele biertap mee te nemen voor feesten en evenementen.

Het complete biertapsysteem bestaat uit: Lindr PYGMY 25 biertap Micromatic CO2 drukmeter Koppeling vo…

VOOR SLECHTS € 449.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
Bierfustkoppeling combi schuif
Combi platte schuifkoppeling van Lindr voor het aansluiten op een bierfust.

De combi platte schuifkoppeling is o.a. geschikt voor Bavaria. Voor welke bierfusten de combi schuifkoppeling nog meer geschikt is leest u hier.

VOOR SLECHTS € 36.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Biertap kopen? Lindr Soudek 30/K chrome plated
Fraaie eikenhouten biertap van Lindr model Soudek 30/K. Zeer luxe biertap van Lindr met aan de buitenkant eikenhout wat met de hand vervaardigd is. De binnenkant van deze biertap is van RVS. De tapcapaciteit van deze luxe biertap is 35 liter per uur. De Lindr Soudek 30/K biertap is voorzien van een kompressor waardoor er zonder CO2 bier getapt kan worden. De kompressor is handmatig aan en uit te zetten waardoor de Soudek 30/K biertap ook gebruikt…

VOOR SLECHTS € 739.00

Info & Bestel

Biertaps zonder CO2
 
AS 45 biertap van Lindr
Biertap van het type waterbadkoeler. De biertap is voorzien van twee tapkranen en is daardoor geschikt voor het tappen van twee verschillende bieren tegelijk. De tapcapaciteit bedraagt 45 liter per uur. Door de aanwezige tapkranen en flinke tapcapaciteit is de AS 45 uitermate geschikt voor gebruik op feesten en evenementen. Aan de zijkanten is de biertap voorzien van handvaten waardoor de biertap makkelijk te dragen is.

Specificaties AS 45 biertap van Lindr Type wate…

VOOR SLECHTS € 509.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers