CWP 100 biertap van Lindr
Uiterst moderne koelcompressor van Lindr. Deze biertap is uniek in design en formaat. De bierkoeler heeft een tapcapaciteit van 100 liter per uur en voorziet daardoor in de behoefte van professioneel gebruik voor horeca gelegenheden die behoefte hebben aan een flinke tapcapaciteit. Op de bierkoeler kunnen drie tapzuilen worden aangesloten waardoor er drie verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden.

Specificaties Lindr CWP 100 biertap Biertap waterbadkoeler …

VOOR SLECHTS € 574.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
Kontakt 115 biertap kopen
Zeer professionele en krachtige biertap die zeer geschikt is voor gebruik op evenementen en grote feesten. De biertap heeft een tapcapaciteit van 140 liter per uur en is van het type droogkoeler. Door zijn enorme tapacapaciteit en compacte afmeting zeer geliefd bij cateraars en organisatoren van grote evenementen. Met de twee ingebouwde tapkranen is het mogelijk om twee verschillende bieren tegelijkertijd te tappen.

De Lindr Kontakt 115 is van de Green Line serie v…

VOOR SLECHTS € 969.50

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
AS 160 biertap kopen
Moderne en krachtige biertap van Lindr. Het koelsysteem is een waterbadkoeler. De biertap is uitgerust met een krachtige pomp met en waterverplaatsing van 8m. De biertap is hierdoor zeer geschikt voor plaatsing in kelders. De tapcapaciteit van de AS 160 is 160 liter per uur. De biertap heeft een gewicht van 51 kg. De bierkoeler is voorzien van twee tapspiralen waardoor er twee verschillende bieren tegelijk getapt kunnen worden.

De AS 160 bierkoeler is van de Green Line …

VOOR SLECHTS € 664.00

Info & Bestel

Biertap waterbadkoelers
 
RVS lekblad voor biertap met halve maan
RVS lekblad met halve maan uitsparing voor biertap. De afmeting van het lekblad is 40 x 22 cm. Door de uitsparing past het lekblad perfect om een tapzuil heen.

VOOR SLECHTS € 65.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Lekblad voor biertap
RVS lekblad voor bij een biertap. Het lekblad heeft een afmeting van 40 x 22 cm en bied voldoende ruimte om bierglazen op te zetten na het tappen en heeft voldoende volume om bier in af te laten druipen.

VOOR SLECHTS € 44.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
CO2 fles + mini CO2 meter
Set van een CO2 wegwerpfles 600 gram voorzien van mini CO2 meter. De CO2 meter is vaker te gebruiken. Deze set is zeer geschikt voor als u behoefte heeft aan een kleine tapcapaciteit of uw biertap veel verhuurt.

VOOR SLECHTS € 65.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
2 taps CO2 meter van MicroMatic G3/4
Dubbele MicroMatic CO2 meter voor biertap. De gasaansluiting is G3/4. Deze CO2 drukmeter is geschikt voor biertaps met twee tapkranen en zo kunt twee verschillende soorten bier tegelijk tappen en voor de twee verschillende biersoorten de CO2 druk afzonderlijk regelen.

VOOR SLECHTS € 115.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Biertap Kontakt 40 1 tapkraan
Krachtige en professionele biertap van Lindr. Dat is de Kontakt 40 met één tapkraan. De tapcapaciteit bedraagt 50 liter per uur. Voor feesten en evenementen waar behoefte is aan een droogkoeler met een flinke tapcapacitieit is dit de ideale biertap. Binnen 5 minuten na aansluiten is deze bierkoeler op temperatuur en gebruiksklaar. De Lindr Kontakt 40 biertap is voorzien van 2 handgrepen waardoor de biertap makkelijk mee te nemen is en zo ook als mobiele bierta…

VOOR SLECHTS € 459.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Biertap Lindr SOUDEK 1/8
Professionle biertap van Lindr model SOUDEK 1/8. Zeer luxe biertap voorzien van eikenhout en RVS frame binnenin. De tapcapciteit van deze biertap is 20 liter per uur en binnen 5 minuten na aansluiten is deze biertap op temperatuur en klaar voor gebruik. Door zijn unieke design springt de Lindr Soudek 1/8 biertap gelijk in het oog. De eikenhouten ton van deze biertap is met de hand vervaardigd. De Lindr Soudek 1/8 is ideaal als thuistap, voor kleine restaurants en buu…

VOOR SLECHTS € 559.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Biertap Lindr SOUDEK 30
Professionele biertap van Lindr model SOUDEK 30. Zeer luxe biertap met eikenhout aan de buitenkant en een RVS frame van binnen. De tapcapaciteit van deze luxe biertap is 35 liter per uur. Binnen 5 minuten na aansluiten is deze biertap op de juiste temperatuur en klaar voor het tappen van bier. Deze zeer luxe biertap is geschikt als thuistap, maar ook voor professioneel gebruik in horeca gelegenheden. Het eikenhout aan de buitenkant van de biertap is met de hand vervaa…

VOOR SLECHTS € 639.50

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Biertap Lindr KONTAKT 40 2 taps
Professionele biertap van Lindr model KONTAKT 40. De KONTAKT 40 is voorzien van twee tapkranen en heeft een flinke tapcapaciteit van 50 liter per uur. De ideale biertap voor feesten en evenementen waar behoefte is aan een bierkoeler met een flinke tapcapaciteit en ook nog eens twee verschillende bieren tegelijk willen tappen. Door de twee handgrepen op de Lindr Kontakt 40 is deze biertap makkelijk mee te nemen en ook geschikt om als mobiele biertap te gebruike…

VOOR SLECHTS € 499.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Lindr platte schuifkoppeling voor bierfust
Platte schuifkoppeling voor het aansluiten op een bierfust met platte schuifkop.

De platte schuifkoppeling past op de volgende merken bierfusten
Grolsch Palm Warsteiner Hertog Jan Inbev 20 liter Leffe Hoegaarden

VOOR SLECHTS € 33.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
CO2 drukmeter van MicroMatic
Micro Matic CO2 drukmeter G3/4 voor uw biertap. Deze CO2 meter is geschikt voor aansluiting op grote CO2 flessen en past niet op de wegwerp CO2 flesjes.

VOOR SLECHTS € 62.50

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Tapset voor biertap
Om uw biertap gebruiksklaar te maken heeft u een tapset nodig.

U kunt kiezen uit een bajonet koppeling of een platte schuifkoppeling bij de tapset. Micro Matic G3/4 CO2 drukmeter Bierfustkoppeling met bajonetsluiting of platte schuifkop 1 bierslang 1 drukslang 2 John Guest snelkoppelingen voor de bevestigingen

VOOR SLECHTS € 109.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Lindr bajonetkoppeling voor bierfust
Bajonetkoppeling voor het aansluiten op een bierfust met bajonetkoppeling.

De bajonetkoppeling past op de volgende merken bierfusten.
Heineken Amstel Brand Wieckse Witte Inbev 50 liter Koninck

VOOR SLECHTS € 33.00

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
Biertap Lindr PYGMY 25
Professionele biertap van Lindr model PYGMY 25. De tapcapaciteit van deze Lindr biertap is 30 liter per uur. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze biertap ook ideaal om als mobiele biertap te gebruiken.

Voordelen Lindr Pygmy 25 biertap De biertap is makkelijk aan te sluiten en te vervoeren De biertap is binnen 5 minuten op temperatuur Tapcapaciteit van de biertap is 30 liter per uur Afmeting van de biertap (b x h x d) 160 x 330 x 250 mm Gewicht van de bi…

VOOR SLECHTS € 319.00

Info & Bestel

Biertap droogkoelers
 
Bierborstels 3 x 18 cm
Bierborstels voor het spoelen van bierglazen. De borstels hebben een hoogte van 18 cm.

VOOR SLECHTS € 14.50

Info & Bestel

Biertap toebehoren
 
AS 80 complete biertapinstallatie
Complete biertapinstallatie van Lindr AS 80. De bierkoeler is een waterbadkoeler met een tapcapaciteit van 80 liter per uur. De afmeting van de bierkoeler is (B x H x D) 330 x 528 x 474 mm. De as 80 is voorzien van 2 aansluitpunten voor tapkranen. Door de tapcapaciteit van 80 liter per uur is de AS 80 bierkoeler zeer geschikt voor grotere restaurants en horecagelegenheden.

De AS 80 biertapinstallatie bestaat uit: Lindr AS 80 bierkoeler Micromatic CO2 drukme…

VOOR SLECHTS € 729.00

Info & Bestel

Biertap systemen compleet
 
Maak kennis met speciaalbier. Met ons proefabonnement ontvang je twee maanden ons heerlijke bierabonnement. Zes heerlijke speciaalbieren per maand, samengesteld door ware bierkenners. Laat je verrassen en ontdek de wereld van speciaalbier.

VOOR SLECHTS € 44.95

Info & Bestel

Bierabonnement
 
Periodiek een bierproeverij. Thuis met vrienden of met collega's op de vrijdagmiddag. Zes verschillende bieren in sets van vier maken het allemaal mogelijk. Ontdek samen de mooiste speciaalbieren. Begin van elke maand verzonden.

VOOR SLECHTS € 67.50

Info & Bestel

Bierabonnement