U weet precies wanneer het eten klaar is met deze Cabanaz magnetische kookwekker!

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Kookwekkers
 
Retro broodtrommel van Cabanaz om uw brood makkelijk in te bewaren!

VOOR SLECHTS € 58.50

Info & Bestel

Broodtrommels
 
Retro broodtrommel van Cabanaz om uw brood makkelijk in te bewaren!

VOOR SLECHTS € 58.95

Info & Bestel

Broodtrommels
 
Witte kandij aan een stokje om uw warme dranken mee te zoeten. De kandij lost langzaam op in uw koffie of thee. Bestel deze mooie kandijsticks met witte kandij online in onze webshop.

VOOR SLECHTS € 0.75

Info & Bestel

Accessoires
 
Kandijsticks voor in uw warme dranken, zoals thee of koffie. Bestel deze kandijsticks online in onze webshop. Zoet uw drank op een originele manier met deze bruine kandij

VOOR SLECHTS € 0.75

Info & Bestel

Accessoires
 
Tafeltap met 3 tapkranen Unieke biertap voor aan tafel met 3 tapkranen. De biertap is makkelijk schoon te maken en te onderhouden en de biertap is voorzien van een koelelement om het bier koel te houden. De inhoud van de tafeltap is 5 liter.

VOOR SLECHTS € 130.00

Info & Bestel

Beertower tafeltapjes
 
Beertower tafeltap 3,0 liter
De Beertower tafeltap is de ideale sfeermaker voor ieder feest of terras. De Beertower tafeltap heeft een inhoud van 3.0 liter en is makkelijk te hervullen.
Een unieke tafeltap biertoren met inhoud van 3,0 liter Geschikt als biertapje voor aan tafel, maar ook geschikt voor cocktails Makkelijk hervulbaar De Beertower tafeltap wordt compleet geleverd met tapkraan
Beertower de hervulbare biertap

VOOR SLECHTS € 58.40

Info & Bestel

Beertower tafeltapjes
 
Beertower tafeltap 5,0 liter
Beertower tafeltap met een inhoud van 5.0 liter. Voor op een terras of feest is de Beertower de ideale sfeermaker.
Unieke tafeltap biertoren met een inhoud van 5,0 liter Geschikt als biertapje voor aan tafel, maar ook geschikt voor cocktails De Beertower tafeltap word compleet geleverd met tapkraan Beertower de hervulbare biertap

VOOR SLECHTS € 65.20

Info & Bestel

Beertower tafeltapjes
 

Proefdoos Chardonnay - Uit heel de wereld

Wie aan witte wijn denk, denkt aan Chardonnay. Waarschijnlijk een van de meest bekendste druifsoorten naast de Merlot druif. De Chardonnay druif komt dan ook over de hele wereld voor. Wie bekend is met Chardonnay wijnen weet dat de ene Chardonnay wijn niet de andere is. Dressmywijn.nl heeft daarom een heerlijke Proefdoos van zes flessen Chardonnay samengesteld voor een betaalbare prijs. Chardonnay wijnen uit héél de wereld. Een avondje proeven met v…

VOOR SLECHTS € 54.95

Info & Bestel

Eten en Drinken
 

Shiraz - Bon Courage Estate Wine

Circa 150 kilometer, aan een splitsing van twee riviertjes met de Breederivier,  van Kaapstad ligt het wijngoed Bon Courage Estate Wine. Met de modernste productie middelen en de jarenlange toewijding van familie Bruwer, produceert Bon Courage Estate Wine echte kwaliteitswijnen. De dagen zijn lang en warm met veel zon uren. In de nachten koelt het af door de aanwezigheid van de drie rivieren. De druiven krijgen hierdoor een optimale rijping en aroma's. De dru…

VOOR SLECHTS € 9.05

Info & Bestel

Eten en Drinken
 

Lugana Riserva Seleccion Sergio - Zenato

Deze Lugana Riserva Seleccion Sergio is een indrukwekkende creatie van Sergio Zenato. Deze Italiaanse witte wijn is dan ook van het wijnhuis Zenato. De wijn komt uit het noorden van Italië, uit de wijnstreek Veneto, Lugana.

De Zenato Lugana Riserva Seleccion Sergio is een wijn die is vergist op eikenhouten vaten. Na de vergisting blijft de witte wijn nog eens 4 maanden op eiken vaten rijpen, waarna hij overgaat in nog eens 6 maanden tank. Na uiteindel…

VOOR SLECHTS € 22.18

Info & Bestel

Eten en Drinken
 
Meesterkok Ad Janssen maakte zijn tv debuut in het programma Tearoom van RTL 4 gevolgd door Lunch-TV, 1000 seconden en TROS tafel 2. Naast zijn optredens op tv is Ad Janssen eigenaar van diverse restaurants waaronder Het Kasteel van Rhoon en Biggo restaurant en verwierf hij in 1988 de SVH Meesterkok titel, de hoogst bereikbare graad in het koksvak. Proef zelf hoe al deze passie, kennis en ervaring terugkomt in de heerlijke recepten uit dit Kookboek!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Bekende TV koks
 
ÐÑли Ð²Ñ Ð²ÐµÐ½ÑилÑÑÐ¾Ñ ÑÑого пиÑÑÑ, Ñо Ñем поÑмоÑÑиÑе! Oftewel: Fan van wodka?! Zoek niet verder! Naast de onmisbare celebrities zoals Bloody Mary, Cosmopolitain en Mimosa ook genoeg zoete fruitslurpers en pure straight up knallers! Pas ook dit cocktail receptenboek aan door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Cocktails dranken
 
TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij heeft vóór de camera al honderden recepten laten zien. In de RTL4-programma’s Life & Cooking en 4me kookte hij behoorlijk divers: van lekker door-de-weeks tot sterrengerechten. Maar altijd met een wijntip erbij! In dit boek vind je een selectie van z’n leukste recepten, waarbij smaak en plezier in koken voorop staat. En het zouden geen gerechten van Robèrt zijn, als er niet een lekkere fles wijn bij open gaat.

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Bekende TV koks
 
Liever iets lichts en groens bij je hoofdgerecht? Dan zijn de recepten uit dit Kookboek speciaal voor jou! Van aspergerisotto tot uiencompote, ze staan er allemaal weer in! Personaliseer dit Kookboek naar eigen smaak door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Bijgerechten amuses
 
Klein, smakelijk en gevarieerd! Met de amuses in dit Kookboek wordt elk diner omhooggetild naar een culinair hoogstandje! Uiteraard ook gewoon heerlijk om te eten als voorgerechten of als snack! Personaliseer dit Kookboek naar eigen smaak door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Bijgerechten amuses
 
Steeds populairder in Nederland wordt de Engelse High Tea! Een middag lang lekker theeleuten onder het genot van lekkere Engelse hapjes zoals scones, muffins, cruble's, buns en cupcakes! In dit Kookboek vindt je dan ook alle denkbare recepten voor een echte Engelse high tea! Personaliseer indien gewenst ook dit Kookboek aan naar eigen smaak door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Hapjes snacks
 
Uitermate goed te combineren met luid rumoer en gezelligheid zijn de borrelhapjes uit dit Kookboek! Een smakelijke selectie van kleine hapjes voor bij elk denkbaar drankje! Personaliseer dit Kookboek naar eigen smaak door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Hapjes snacks
 
Dippen, smeren of marineren! In dit Kookboek staan niet alleen recepten voor de lekkerste sausjes, dips, chutneys & spreads, maar ook hoe je zelf jam, guacamole, tzatziki en kruidenboter (Café de Paris!) maakt! Pas dit Kookboek aan door recepten toe te voegen en/of eruit te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Hapjes snacks
 
Als we een Kookboek hebben voor warme hapjes dan natuurlijk ook eentje voor koude hapjes! Wederom succes gegarandeerd tijdens de borrel, buffet of gewoon 'savonds lekker voor de tv! Pas dit Kookboek aan door recepten er aan toe te voegen en/of te verwijderen!

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Hapjes snacks