Dit espresso proefpakket is voor je samengesteld zodat je tegen een aantrekkelijke prijs kunt kennismaken met ons koffieassortiment. De proefpakketten bestaan uit 3 x 250gr koffiebonen of filterkoffie.

VOOR SLECHTS € 16.75

Info & Bestel

Koffiebonen
 
Een 100% Arabica van de beste kwaliteit. Verpakt als 1 kg. Zet een heerlijke koffie of espresso met een zachte en milde afdronk dankzij deze koffiebonen van Van Bruggen Koffie. Koop deze heerlijke koffiebonen hier online in onze webshop.

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Koffiebonen
 
Onze Budget koffie. Een bonenmelange uit Afrika en Zuid-Amerika tegen een hele scherpe prijs. Bestel een kilo (1000 gram) koffiebonen van Van Bruggen Koffie tegen een hele aantrekkelijke prijs!

VOOR SLECHTS € 11.50

Info & Bestel

Koffiebonen
 
Milde zoete volle, uitgebalanceerde koffie uit Costa Rica. Een melange koffiebonen met een complex aroma en een rijke body. Perfect koffie om de hele dag te drinken. Bestel deze of andere melanges van Van Bruggen Koffie hier online!

VOOR SLECHTS € 19.50

Info & Bestel

Koffiebonen
 
De espresso No:42 is een romige, krachtige espresso die een heerlijke chocolade ondertoon geeft. Deze koffie is dan ook bedoeld voor liefhebbers van een volle, romige en toch pittige espresso en voor mensen die wel van een stevige lungo houden.

VOOR SLECHTS € 18.95

Info & Bestel

Koffiebonen
 
Onze No:22 Pittig is een uitgebalanceerde melange met een stevige afdronk. Deze koffie is samengesteld uit Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika en een klein deel Robusta uit Afrika wat zorgt voor een tikje extra pit.

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Koffiebonen
 
Onze No:21 Mild is een uitgebalanceerde melange met een wat zachte afdronk. De koffie is samengesteld uit Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika en een klein deel Robusta uit Afrika wat zorgt voor een volle, milde body.

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Koffiebonen