De meest uitgebreide en luxe high tea van Ontbijtservice Beschuitje, een hoge etagere vol met heerlijkheden, mooi ingepakt, en natuurlijk bij u thuis bezorgd. De luxe high tea van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit: Noorse zalm Diverse luxe mini sandwiches Hartige hapjes Geitenkaas salade Scones met cloted cream & heerlijke aardbeienjam Vers Seizoensfruit Huisgemaakte brownies Taart(je) of gebakje Luxe koekjes Bonbons Engelse fudge Verse munt thee met honing Diverse so…

VOOR SLECHTS € 59.50

Info & Bestel

 
Een luxe high tea en vooral traditionele high tea voor een bijzonder of romantische moment! Geserveerd op een luxe etagere wie u na afloop mag houden.  De Classic High Tea van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit: Mini sandwiches Hartige hapjes Scones met clotted cream & aardbeienjam Gedecoreerde cupcake Huisgemaakte brownie Vers fruit Taart(je) of gebakje Luxe koekjes Bonbons Englische fudge   Net als de ontbijtjes van Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij uw High…

VOOR SLECHTS € 49.95

Info & Bestel

 
Een mini high tea van Ontbijtservice Beschuitje bezorgen wij op een kleine metalen etage die u uitteraard mag houden. Bij de mini high tea serveren wij diverse hartige en zoete hapjes, en heeft u de keuze uit drie verschillende thee momenten. Mini sandwiches Hartig hapje Huisgemaakte brownies Luxe koekjes Gedecoreerde cupcake Bonbons Diverse theesoorten   Een high tea van Ontbijtservice Beschuitje is een ideaal cadeau voor de uitslapers onder ons, en kan tevens prima als brunc…

VOOR SLECHTS € 39.95

Info & Bestel

 
Op een mooie & vooral herfstdag is er niets lekkerder dan erop uit trekken met vrienden, familie, je geliefde of je gezin. Ontbijtservice Beschuitje helpt je graag een handje, en bezorgd in heel Nederland en Belgie heerlijk gevulde picknickmanden bij je thuis, in het park, op de boot of waar je maar wilt! De Picknickmand heeft naast een goedgevulde inhoud ook een mooi servies, en de mand mag je na gebruik houden!  De ideale manier van ontspannen in de buitenlucht. Deze geheel complete pickn…

VOOR SLECHTS € 99.95

Info & Bestel

 
Wie verras jij met deze Valentijns ballon?

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

 
Haal de lente in huis met dit mooie lente boeket

VOOR SLECHTS € 18.95

Info & Bestel

 
Grote groepen? Of niet voldoende borden en bestek op de locatie? Ontbijtservice Beschuitje heeft de oplossing! Hoogwaardig disposable bestek bestaande uit; borden, bestek, (champagne) glas.

VOOR SLECHTS € 2.25

Info & Bestel

 
Zijn jullie ook al zo lang samen? Of wil je nog heel lang samen blijven? Wij hebben ook voor jou de ideale ballon in ons assortiment!

VOOR SLECHTS € 14.95

Info & Bestel

 
Nieuw bij Ontbijtservice Beschuitje; 3D Ballonen. Wie feliciteer jij met deze 3D Happy Birthday ballon?

VOOR SLECHTS € 14.95

Info & Bestel

 
Voor de grootste bierliefhebbers heeft Ontbijtservice Beschuitje natuurlijk ook een bijzondere ballon in zijn assortiment.

VOOR SLECHTS € 17.50

Info & Bestel

 
Feliciteer jij de kersverse Sarah met deze Sarah ballon.

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

 
Feliciteerd jij de kersverse Abraham met deze ballon?

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

 
65! Een bijzondere leeftijd!

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

 
Natuurlijk is het bij Beschuitje.nl ook mogelijk om je eigen lunch samen te stellen. Rijkelijk belegde broodjes, wit of bruin, hard of zacht, vleeswaren, kaas of huisgemaakte salades het is allemaal mogelijk! De belegde broodjes van Ontbijtservice Beschuitje worden desgewenst per stuk verpakt of op een mooie schaal geserveerd.  

VOOR SLECHTS € 2.95

Info & Bestel

 
Een heerlijk croissantje als start van de dag, of als tussendoortje tijdens de meeting of als toevoeging op een van de lunchmogelijkheden, bij Ontbijtservice Beschuitje is het uiteraard allemaal mogelijk!

VOOR SLECHTS € 1.40

Info & Bestel

 
Kraamboeket "Meisje"

VOOR SLECHTS € 24.95

Info & Bestel

 
Kraamboeket "Jongen"

VOOR SLECHTS € 24.95

Info & Bestel

 
Kies je favoriete letter of maak een keuze uit de meest bestelde woorden en zinnen. De letter ballonen van Ontbijtservice Beschuitje zijn leverbaar in goud en zilver.

VOOR SLECHTS € 5.00

Info & Bestel

 
Cijfer Ballon Zilver

VOOR SLECHTS € 5.00

Info & Bestel

 
Cijfer Ballon Goud

VOOR SLECHTS € 5.00

Info & Bestel