Een koffie die voor de nieuwkomer in de espresso wereld een mooie overgang is. Maar ook voor de kenner een heerlijk moment om de hele dag door van deze koffie te genieten. Een zeer smaakvolle en stevig geurende espresso melange met een volle zacht romige afdronk.

VOOR SLECHTS € 19.65

Info & Bestel

Koffiebonen, Mocca d'Or, Voordelige koffiebonen
 
Hiermee zit je altijd goed. Gewoon heel erg goede wijn, wit én rood. Een aangename verrassing voor elke wijnliefhebber. Derrick Neleman Extra info:Een stijlvolle verpakking met daarin krachtige wijnen, lekkere recepten én een stoere cadeaukaart voor een persoonlijke boodschap. Wil je al je collega's verrassen, je hele vriendengroep of alle buren? Neem voor grote aantallen even contact met ons op voor een mooie aanbieding.

VOOR SLECHTS € 26.50

Info & Bestel

Gifts, Gezien in Elsevier
 
Zo'n mooi cadeau zou je zelf wel willen krijgen. Je geeft niet alleen wijn, maar ook aandacht. Die aandacht hebben wij gegeven aan de ontwikkeling van dit complete wijngeschenk. Derrick Neleman Extra info:Een stijlvolle verpakking met daarin een krachtige rode wijn, een speciaal recept en kleurrijke cadeaukaart voor een persoonlijke boodschap. Wil je al je collega's verrassen, je hele vriendengroep of alle buren? Neem voor grote aantallen even contact met ons op voor een mooie aanbieding…

VOOR SLECHTS € 15.00

Info & Bestel

Gifts, Gezien in Elsevier
 
Je wilt iets anders geven dan wijn, maar met net zoveel karakter? Olijfolie. Net als wijn en Spanjaarden: open, warm en brengt mensen samen. Een prachtig cadeau. Derrick Neleman Extra info:Een stijlvolle verpakking met daarin een zachte olijfolie van eerste koude persing. Heerlijk om puur van te genieten met een stukje brood. Of laat je inspireren door het recept dat erbij zit.

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Gifts, Gezien in Elsevier
 
Soms wil je eens wat anders. Moderne wijn in een vrolijke verpakking. Fris en vol van smaak. Derrick Neleman Extra info:Een stijlvolle verpakking met daarin 2 bijzondere wijnen (1x wit en 1x rood), speciale recepten en een mooie cadeaukaart voor een persoonlijke boodschap. Wil je al je collega's verrassen, je hele vriendengroep of alle buren? Neem voor grote aantallen even contact met ons op voor een mooie aanbieding.

VOOR SLECHTS € 21.50

Info & Bestel

Gifts, Gezien in Elsevier
 
Hiermee is een cadeau geven een feestje. Even geen droge houten kist. Verfrissend, net als de mooie Macabeo die erin zit. Derrick Neleman Extra info: Een stijlvolle verpakking met daarin een romige en elegante wijn, een speciaal recept en stoere cadeaukaart voor een persoonlijke boodschap. Wil je al je collega's verrassen, je hele vriendengroep of alle buren? Neem voor grote aantallen even contact met ons op voor een mooie aanbieding.

VOOR SLECHTS € 11.00

Info & Bestel

Gifts, Gezien in Elsevier
 
"Amandelen zijn een supersnack. Lekker zout en geroosterd. Het stilt alvast een beetje de trek. Daarom zo lekker als knabbel bij de wijn." Derrick Neleman Weetje: Weetje: Tapas hoort bij de Spaanse cultuur. Vroeger werd een goed glas wijn altijd bedekt met een schijfje brood met kaas of ham of een klein schoteltje met wat nootjes erop. Tapa betekent dan ook deksel.

VOOR SLECHTS € 3.99

Info & Bestel

Meer Noten
 
"De blije noot, want de halfopenstaande schil lijkt net op een lachende mond. Lekker pellen en smullen. Vrolijkheid gegarandeerd." Derrick Neleman Weetje: Pistachenoten zijn hartstikke gezond! Bomvol eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Sterker nog, het past super goed bij je dieet door de lage hoeveelheid calorieën. Deze noot moet je kraken.

VOOR SLECHTS € 3.99

Info & Bestel

Meer Noten
 
Een intense koffie. Een uitgebalanceerde espresso van hoogwaardige 100% arabicabonen. Door gebruik te maken van een mix van Arabica koffiebonen uit Zuid- en Centraal Amerika blijft de smaak van constante hoge kwaliteit.

VOOR SLECHTS € 14.45

Info & Bestel

Koffiebonen, Lavazza, Voordelige koffiebonen, Lavazza k
 
Lungo capsules, ook wel Iperespresso capsules genoemd, met een normale branding koffie, maar iets grover gemalen waardoor de koffie iets meer volume krijgt.. Voor de FrancisFrancis X1, X7, X8, Y1 of Y3. Iedere capsule is individueel verpakt. Illy Iperespresso capsules normaal.

VOOR SLECHTS € 9.45

Info & Bestel

Capsules, Illy, Illy MIE capsules, Illy MIE, Illy MIE c
 
Dolce Gusto cups Dolce Gusto valt onder het Nestlé concern, het grote Zwitserse voedingsmiddelenconcern dat ook eigenaar is van het bekende koffiemerk Nespresso. Voluit heet het Nescafé Dolce Gusto en staat het vooral bekend om de heerlijke koffiemelanges, de kwaliteit van de koffie en het gemak waarmee het kan worden gezet. Maar er zijn tegenwoordig ook theesmaken, zoals de Tea Latte of Marrakesh Style Tea of zelfs een chocoladesmaak, de Nesquik. Dolce Gusto bestaat sinds 2008 toen de ee…

VOOR SLECHTS € 5.29

Info & Bestel

Capsules, Nescafé Dolce Gusto, Dolce Gusto capsules, Ne
 
- Zonder gelatine, conserveringsmiddelen en cholesterol. - Handgemaakt en geproduceerd in kleine hoeveelheden. - 2 Gouden medailles bij de Great Taste Awards in Groot- Brittannië in 2003 en 2009. - Kosjer volgens OU uit New York en Beth Din uit Johannesburg. - Halal volgens South African National Halaal Authority.

VOOR SLECHTS € 2.29

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Nougat, Koekjes
 
Stevig porselein, wat hoekig van vorm en vaatwasserbestendig. De kopjes hebben de goede vorm en dikte en zijn voorzien van het Segafredo logo.

VOOR SLECHTS € 6.99

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Segafredo, Actie Segafredo, Segaf
 
Illy Girotondo lepeltjes ontworpen door Matteo Thun. Ideaal voor Latte Macchiato. Het formaat is 104 mm en gemaakt van roestvrijstaal.

VOOR SLECHTS € 12.50

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Illy, Bedrijven, Illy koffiekopje
 
Illy Girotondo lepeltjes ontworpen door Matteo Thun. Ideaal voor Latte Macchiato. Het formaat is 160 mm en gemaakt van roestvrijstaal.

VOOR SLECHTS € 15.95

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Illy, Bedrijven, Illy koffiekopje
 
Illy servetten voor een Illy servethouder. Hierbij de link naar de Illy servethouder: Illy servethouder

VOOR SLECHTS € 1.99

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Illy, Koffiemachines, Bedrijven,
 
Hierbij de link om de Illy servetten te bestellen: Illy servetten

VOOR SLECHTS € 5.99

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Illy, Koffiemachines, Bedrijven,
 
Een Caffè Freddo is een ijskoffie, een koude espresso gemixt met ijs, bijvoorbeeld in een shaker. Op een goede caffè freddo ligt een dun laagje crema.

VOOR SLECHTS € 31.99

Info & Bestel

Bij de koffie, Kados, Illy, Koffiemachines, Illy koffie
 
Lavazza A Modo Mio Lavazza A Modo Mio cups zijn in 2007 geïntroduceerd. Letterlijk betekent A Modo Mio in het Italiaans: Op Mijn Manier. Iedereen bepaalt zijn of haar smaak van de perfecte espresso en moet bij Lavazza een smaak kunnen vinden die precies bij hem of haar past. Het Lavazza A Modo Mio capsulesysteem zorgt ervoor dat je met één druk op de knop steeds weer de perfecte Italiaanse espresso zelf kunt zetten. Eenvoudig, snel en met de beste kwaliteit. Voor het maken van een perfec…

VOOR SLECHTS € 34.95

Info & Bestel

Capsules, Kados, Lavazza A Modo Mio, Lavazza, Lavazza A