Het bier Jan 5J Vy Xx-M van brouwerij De Molen is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Black IPA met een alcoholpercentage van 7,2% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Zomer + Hooi van brouwerij De 7 Deugden is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.25

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Breugem Amber van brouwerij Brouwerij Breugem is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Amber met een alcoholpercentage van 5,7% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.35

Info & Bestel

Type, Land
 
Lupulus (8,5%) is een blonde Tripel van Belgische komaf. Het bier heeft een geur vol mout, citrus en vele kruiden. Zoet van smaak zoals het hoort bij een Tripel, maar het kleine bittertje maken hem net wat spannender. Lekker bier.

VOOR SLECHTS € 6.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Bayreuther Original 1857 van brouwerij Bayreuther is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Dortmunder met een alcoholpercentage van 5,3% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.90

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Bayreuther Landbier van brouwerij Bayreuther is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 5,3% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.85

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Marble Decadence van brouwerij Marble is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 8,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 18.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier L'Enfant Terrible van brouwerij Dochter van de Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Courage van brouwerij Dochter van de Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Tarwebier met een alcoholpercentage van 8% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 6.25

Info & Bestel

Type, Land
 
De Molen Amarillo (9,2%) is een flink gehopte Double IPA. Het bier is gedryhopt met Amarillo hop, waardoor het zijn fruitige karakter krijgt. Verder uiteraard de bitterheid die van een Double IPA verwacht kan worden. Goede uitvoering.

VOOR SLECHTS € 3.20

Info & Bestel

Type, Land
 
Geuze Cuvee Rene van brouwerij Lindemans uit Belgie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Geuze Cuvee Rene bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 4.05

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Faro van brouwerij Lindemans is een perfect zoetzuur uitgebalanceerd bier. Dit bier was vroeger een populaire volksdrank tot de pils opkwam. Lekker bij desserts zoals een chocolade flensje. Je voelt de suiker op je tong.

VOOR SLECHTS € 3.15

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Girardin Faro van brouwerij Girardin is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.65

Info & Bestel

Land, Type
 
Oude Geuze is een Belgisch streekproduct met wereldwijd faam. Zeer uitgesproken geur en smaak die door velen wordt vergeleken met champagne. Het bier wordt minimaal 12 maanden op eikenhouten vaten gerijpt.

VOOR SLECHTS € 3.65

Info & Bestel

Land, Type
 
Guinness Blik van brouwerij Guinness uit Groot Brittannie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Guinness Blik bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 2.20

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Singha Thai Bier van brouwerij Boon Rawd is een mooi bier uit Thailand. Het bier valt onder het type Pilsener met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.90

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Corona van brouwerij Corona is een mooi bier uit Mexico. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 4,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.75

Info & Bestel

Land, Type
 
Budweiser Budvar (5%) is een helder, goudkleurig bier uit Tsjechie. Hoppig, moutig bier met een lekkere hoeveelheid koolzuur, waardoor het proeft als een verfrissende pilsner. Het klein bittertje in de afdronk maakt dat helemaal af.

VOOR SLECHTS € 1.65

Info & Bestel

Land, Type
 
La Trappe Puur (4,7%) is het enige, Biologische trappistenbier ter wereld. Het bier is lekker hoppig en de geur van fruit, bloemen en gras maken het tot een uitnodigend bier. Mooie dorstlesser.

VOOR SLECHTS € 1.65

Info & Bestel

Land, Type
 
Gulpener Chateau Neubourg (5,5%) staat bekend om zijn blauwe, hippe flessen. Het is echter veel meer dan dat. Deze Czech Pilsner is lekker moutig en heeft een mooie, droge afdronk.

VOOR SLECHTS € 1.50

Info & Bestel

Land, Type