Het bier Weihenstephaner Vitus (7,7%) is vele malen in de prijzen gevallen en won in 2011 zelfs de prijs 'World's Best Beer' tijdens de World Beer Awards. Verwacht een romige bier waarin banaan en kruidnagel perfect samenkomen. Een absolute topper.

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Texels Stormbock van brouwerij Texelse Bierbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 10% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 9.25

Info & Bestel

Type, Land
 
Texels StormBock (10%) is een helder, amberkleurig bier met beige kop. Het aroma bestaat uit fruit, mout en karamel. De smaak is een mix van zoet en bitter. In de afdronk komt de warmte van de alcohol mooi naar voren.

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Type, Land
 
Texels Bock (7%) is een helder, amberkleurig bier met stabiele, creme kleurige kraag. Geroosterd mout, brood en karamel komt je tegemoet. Smaak is vol, waarbij zoetige en bittere tonen goed in balans zijn. Texels Bock blijft lekker hangen in de nasmaak. Mooi bier.

VOOR SLECHTS € 6.75

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Lindeboom Herfstbok van brouwerij Lindeboom is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.85

Info & Bestel

Type, Land
 
Roodbruine herfstbok (6,5%) met een stabiele, romige schuimkraag. De geur van geroosterd mout en karamel komt je tegemoet. Smaak is redelijk zoet, met een klein bittertje en blijft lekker hangen.

VOOR SLECHTS € 1.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Nelis van brouwerij De Prael is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Dubbelbock met een alcoholpercentage van 7,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.70

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Budels Herfstbock van brouwerij Budels is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 6,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.80

Info & Bestel

Land, Type
 
Barbar Bok (8,5%) is een donkerbruin bruin met bruin schuimkraag. Het Belgische bier heeft een volle, zoete geur waarin onder meer karamel en rozijnen naar voren komen. Door velen wordt het gezien als een zeer goed bokbier.

VOOR SLECHTS € 2.35

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Alfa Bok van brouwerij Alfa is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 6,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.25

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Strongbow Cidre Blik van brouwerij Strongbow is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Cider met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.65

Info & Bestel

Land, Type
 
Timmermans Kriek (4%) is een rood bier met roze schuimkraag. Het fruitige bier heeft een aroma vol kersen, kandijsuiker en lichte sporen van hout. De smaak van de Timmermans Kriek sluiten goed aan, waardoor het bier een verfrissend, fruitig geheel is.

VOOR SLECHTS € 1.65

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Mongozo Mango van brouwerij Brouwerij Huyghe is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 3,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.60

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Mongozo Coconut van brouwerij Brouwerij Huyghe is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 3,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Mongozo Banana van brouwerij Brouwerij Huyghe is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 3,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Peche van brouwerij Lindemans is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 2,5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.15

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Kriek van brouwerij Lindemans is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 4% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.15

Info & Bestel

Land, Type
 
Kriek van brouwerij Lindemans uit Belgie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Kriek bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 1.75

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Cassis van brouwerij Lindemans is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 4% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Liefmans Fruitesse van brouwerij Liefmans is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 4,2% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.50

Info & Bestel

Land, Type