Texels Goudkoppe (6%) is een blond bier dat is gebrouwen met water dat is gefilterd uit de duinen. Het heeft een aroma vol banaan, suikers en hop. Het best te drinken op 4-6 graden.

VOOR SLECHTS € 1.80

Info & Bestel

Type, Land
 
Durgol Universal is te gebruiken voor alle huishoudelijke apparaten of voorwerpen. De snelontkalker is makkelijk in gebruik en verwijdert makkelijk en snel alle kalkaanslag. Durgol Universal is niet belastend voor het milieu, tast de voorwerpen niet aan en is veilig voor levensmiddelen. Voor espresso- of koffiepadmachines moet u de Durgol Swiss Espresso gebruiken.

VOOR SLECHTS € 6.99

Info & Bestel

Onderhoud, Durgol, Ontkalken
 
Alberto is een typische Italiaanse koffiemelange. Italiaanse koffie's staan bekend om de stevige, donkere en overheerlijke cappuccino's.

VOOR SLECHTS € 3.19

Info & Bestel

Koffiepads, Alberto
 
Een oploskoffie met een volle krachtige smaak en daardoor ook erg geschikt voor cappuccino, Latte Macchiato en andere warme dranken met melk. De koffie bestaat grotendeels uit arabica koffiebonen, met voor de extra body een kleine aanvulling met hoogwaardige robusta koffiebonen.

VOOR SLECHTS € 14.25

Info & Bestel

Douwe Egberts, Bedrijven, Vriesdroog, Vriesdroog koffie
 
Het Nest Schuppenaas Amber Ale (6,5%) is een troebel amber bier met in de geur mout, karamel en fruitige gist. De smaak is zoet, bitter en hoppig. Droog bittere afdronk.

VOOR SLECHTS € 2.80

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Prael Herfstbock (7,7%) is een roodamber gekleurd bier met in de geur mout, geroosterde tonen en rook. De smaak is noten en gist. Het bier heeft een stevige smaak.

VOOR SLECHTS € 2.95

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Dos Equis Xx Lager Especial (4,45%) is een blond verfrissend bier. De geur en smaak is met geroosterde mout, goede hop, graan en mais tonen. Unieke gisting maakt dit een mooi bier.

VOOR SLECHTS € 2.40

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Lervig Lucky Jack (4,7%) is een helder, oranje bier met witte kraag. Verwacht het nodige mout, fruit, karamel, gras en bloemen in zowel smaak als geur. Zoals een goede American Pale Ale hoort te zijn, weet die zoet en bitter bij elkaar te brengen. Leuk, Noors bier.

VOOR SLECHTS € 3.25

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Amsterdam Pale Ale (5,4%) is een helder, amberkleurig bier waarin een aroma vol limoen, sinaasappel, dennenappel en bloemen naar voren komt. Lichtzoete smaak, klein bittertje en lekker verfrissend. Mooi in balans.

VOOR SLECHTS € 2.25

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Gulpener Dort (7%) is een helder, donkerblond bier met blijvende, licht beige schuimkraag. Met een aroma vol brood, granen en zoetig mout is een het een echte Dortmunder. Redelijk ziet van smaak, met een klein bittertje in de nasmaak.

VOOR SLECHTS € 1.35

Info & Bestel

Land, Type
 
Steenbrugge Wit (5%) is een toegankelijk, Belgisch Witbier. Het mistige, blonde bier heeft een romige, stabiele schuimkraag die er uitnodigend uitziet. In geur en smaak komt citrus en koriander naar voren, zoals van een witbier verwacht mag worden.

VOOR SLECHTS € 1.30

Info & Bestel

Type, Land
 
Westmalle Tripel (9,5%) wordt door vele gezien als de perfect tripel. Het trappistenbier weet onder meer karamel, sinaasappel en koriander perfect in balans te houden. Zachte smaak, die zowel voor de onervaren als de echte Beer Geek geschikt is.

VOOR SLECHTS € 8.15

Info & Bestel

Type, Land
 
SNAB Czaar Peter (8,5%) is een donkerzwart bier met beige kop. Met de neus kan men geroosterd mout, karamel, vanille en drop waarnemen. De smaak is zoet, waarbij ook de chocolade mooi naar voren komt. Mooie, bittere afdronk.

VOOR SLECHTS € 2.85

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Schwarz Blackbird van brouwerij Klein Duimpje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Schwarzbier met een alcoholpercentage van 4,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.95

Info & Bestel

Land, Type
 
test123

VOOR SLECHTS € 1.00

Info & Bestel

Onze favorieten
 
Jopen Meesterstuk 2017 (10%) is een Imperial Porter. Dit bier is gebrouwen met verse gember en Keltisch zeezout. Tijdens de lagering heeft Jopen cacao toegevoegd. Deze unieke ingrediënten zorgen voor een spannende balans tussen zoet en zout en zacht en spicy.

VOOR SLECHTS € 3.45

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Volle, zwarte Imperial Stout met gebrande mouten, bloemige hop, veel chocolade en koffie. Een bier om heerlijk voor te gaan zitten!

VOOR SLECHTS € 4.65

Info & Bestel

Type, Land
 
Datsmaaktnaar Meerkoet is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. Het bier is tegelijkertijd complex en doordrinkbaar. Ontdek smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!

VOOR SLECHTS € 2.70

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Gladjanus is het eerste bier van Brouwerij de Eeuwige Jeugd. Het is een frisse White IPA gebrouwen met 6 verschillende hopsoorten uit Europa en de VS. Door zijn lage alcoholpercentage (4,6%) is het een perfecte doordrinker!

VOOR SLECHTS € 2.65

Info & Bestel

Type, Land