De Nognietnaar Huismus is het derde bier van de jonge, Amsterdamse brouwerij Bird Brewery. Verwacht in kastanjekleurige bier een moutig aroma vol koffie, noten en karamel. De smaak sluit mooi aan, waarbij de hop voor een verfrissend mondgevoel zorgt. Heerlijk bier!

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Abdijbock (6,5%) is een roodbruine herfstbock van Belgische komaf. Met een aroma vol karamel, kruiden en kaneel is het een heerlijk bier voor de donkere herfstdagen.

VOOR SLECHTS € 1.75

Info & Bestel

Type, Land
 
De Rumoerige Roodborst is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber Ale. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is te ontdekken!

VOOR SLECHTS € 2.35

Info & Bestel

Land, Type
 
van Steenberge Gulden Draak Whiskey BA 2015 (10,5%) is een speciale uitgave van de Gulden Draak. Bijzonder doordat het heeft gerijpt in whiskyvaten, wat uiteraard de nodige invloed heeft op de smaak. Erg lekker en feestelijk.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Flying Dog K9 Winter Ale (9%) is bijzonder winterbier naar Engels type. Het amberkleurige bier heeft een uitnodigende schuimkraag en een hoppige geur. Verwacht fruit, kruiden en redelijke body. Lekker.

VOOR SLECHTS € 3.30

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Triporteur Full Moon 12 Oak Aged (10,2%) is een donker bruin bier met in de geur karamel en vanille. De smaak is met mout, karamel en vanille lekker zoet.

VOOR SLECHTS € 2.80

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Liefmans Goudenband (8%) is een donker bruin bier met in de geur zuur fruit, kers en invloeden van wijn. De smaak is complex met zuur fruit, kers appels en een wijn element. Moutige afdronk.

VOOR SLECHTS € 2.40

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Bax Bier Koud Vuur Whiskey Ba (6,2%) is een donker roodbruin bier. In de geur en smaak herken je mout, geroosterde tonen, karamel en gerookt vlees.

VOOR SLECHTS € 6.85

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Ramses Bier & Bebaarde brouwer - Z'Onder Baard (4,8%) is een diep donker bruin bier met een geur van mout, karamel en zoethoet. De smaak is met zoete mout, geroosterd, zoethout en zwarte bes.

VOOR SLECHTS € 1.00

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Kees Export Porter 1750 (10,5%) is een donker bier met bruin schuim. De geur is met geroosterde mout, tarwe en chocolade. De smaak is zoet met chocolade mout. Geroosterd en zoet einde.

VOOR SLECHTS € 3.75

Info & Bestel

Type, Kerst
 
Ducato Verdi Imp. Stout Black Jack (9%) is een donker bruin bier met licht bruin schuim. De geur is gerookt. De smaak is met rook, hout en donkere chocolade mout.

VOOR SLECHTS € 7.45

Info & Bestel

Type, Nieuw
 
Pohjala Virmalised IPA (6,5%) is een helder, goudkleurig bier uit Estland. De Amerikaanse hoppen zorgen voor de fruitige citrusvruchten en de flinke bitterheid. De goede balans maken het tot een prima IPA.

VOOR SLECHTS € 3.75

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Prearis Grand Cru Ba Cognac (10.5%) is een donkerbruin bier dat direct de geur van hout, alcohol en gedroogd fruit weet te verspreiden. Dat het heeft gerijpt in een cognac vat is te proeven. Bijzonder, wijnachtig bier.

VOOR SLECHTS € 10.95

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
De Goose Juise Rye IPA is een India Pale Ale gebrouwen met rogge. Het bier wordt gebrouwen met Amerikaanse hop en de combinatie met rogge is zeer prettig. Lekkere IPA van 7% met citrus en passievrucht karakter.

VOOR SLECHTS € 13.45

Info & Bestel

Brouwerij, Type
 
Alaskan 2013 Smoked Porter van brouwerij Alaskan Brewing Co uit Amerika is een heerlijk bier met 6,5% alcohol. Ontdek speciaalbier bij Bierlab!

VOOR SLECHTS € 6.95

Info & Bestel

Type, Herfst
 
San Miquel van brouwerij San Miguel uit Spanje is een fantastisch bier met een alcoholpercentage van 5%. Ontdek San Miquel bij Bierlab!

VOOR SLECHTS € 1.75

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Het bier Brutal Ipa van brouwerij Rogue is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 6% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 8.95

Info & Bestel

Brouwerij, Type
 
Het bier Yellow Snow Ipa van brouwerij Rogue is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 6,2% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 9.45

Info & Bestel

Brouwerij, Type
 
Het bier Juniper Pale Ale van brouwerij Rogue is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 5,2% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.25

Info & Bestel

Brouwerij, Type
 
Het bier Dead Guy Ale van brouwerij Rogue is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type Lentebock met een alcoholpercentage van 6,6% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.25

Info & Bestel

Brouwerij, Type