Het bier Girardin Framboise van brouwerij Girardin is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.55

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Bacchus Kriek van brouwerij Brouwerij van Honsebrouck is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 5,8% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.45

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Bacchus Framboos van brouwerij Brouwerij van Honsebrouck is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.45

Info & Bestel

Type, Land
 
Boon Oude Kriek (6,5%) is een Belgisch, zeer bekend bier dat wereldwijd wordt geroemd. In het fruitige, lambiekachtige bier wordt 400 gram kersen per liter gebruikt. Het is een mix van jonge en oude Lambic, dat heeft gerijpt op houten vaten. De Boon Oude Kriek is ongezoet, ongefilterd en ongepasteuriseerd. Een bijzonder, fruitig champagnebier.

VOOR SLECHTS € 4.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Boon Framboise van brouwerij Boon is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.60

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Bellevue Kriek van brouwerij BelleVue is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 5,2% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.65

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Hobgoblin van brouwerij Wychwood is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Bitter met een alcoholpercentage van 5,2% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier India Pale Ale van brouwerij St Peter is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 5,5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.15

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Best Bitter van brouwerij St Peter is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Bitter met een alcoholpercentage van 3,7% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Guinness (4,2%) is een donkerzwart bier met romige, beige schuimkraag uit Ierland. Het aroma bestaat uit geroosterd mout, romige koffie en ietwat fruit. De smaak is relatief zoet, maar bevat ook het bittere van de geroosterde mout. Droog van smaak.

VOOR SLECHTS € 2.60

Info & Bestel

Type, Land
 
Crabbies Ginger Beer van brouwerij Crabbies uit Groot Brittannie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Crabbies Ginger Beer bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 4.25

Info & Bestel

Type, Land
 
BrewDog Nanny State (0,5%) is een alcoholarm bier met verrassend veel smaak. Het amberkleurige bier met witte kop heeft een aroma waarin karamel, mout en een flinke berg op te vinden is. Lekker bitter bier, erg leuk om eens te proberen.

VOOR SLECHTS € 2.20

Info & Bestel

Land, Type
 
Val-Dieu Brune (8%) is een roodbruin bier met romige, volle schuimkraag. Met de neus kan donker fruit, karamel, banaan en de nodige kruiden worden waargenomen. Mooi in balans en een goede body. Heerlijke Belgische Dubbel.

VOOR SLECHTS € 2.50

Info & Bestel

Type, Land
 
Val-Dieu Blonde (6%) is een Belgisch, blond abdijbier. Een lekker fruitig karakter, zoete smaak en kruidige afdronk maken het tot een aangenaam bier.

VOOR SLECHTS € 2.25

Info & Bestel

Land, Type
 
Tongerlo Prior Tripel (9%) klassieke tripel die elke altijd gedronken kan worden. Mooie oranje kleur met stabiele kraag. Het aroma is fruitig met tinten van appel. Lekker zoet met een klein bittertje in de nasmaak. Past mooi bij een stoofpot.

VOOR SLECHTS € 2.30

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Tongerlo Blond van brouwerij Haacht is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Blond met een alcoholpercentage van 6% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Steenbrugge Wit (5%) is een toegankelijk, Belgisch Witbier. Het mistige, blonde bier heeft een romige, stabiele schuimkraag die er uitnodigend uitziet. In geur en smaak komt citrus en koriander naar voren, zoals van een witbier verwacht mag worden.

VOOR SLECHTS € 1.30

Info & Bestel

Type, Land
 
Steenbrugge Dubbel (6,5%) is een Belgisch, hazelnootkleurig abdijbier met volle, stabiele schuimkraag. In het bier komen geuren en smaken als geroosterd mout, fruit en karamel naar voren. Redelijk zoet, maar met een klein bittertje in de afdronk.

VOOR SLECHTS € 2.15

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Tripel van brouwerij St Feuillien is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Tripel met een alcoholpercentage van 8,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.60

Info & Bestel

Type, Land
 
St Bernardus Tripel (8%) is een helder, amberkleurig bier waarin het fruit, de bloemen en het karamel je direct tegemoet komen. Het bier is vol van body, waarin het harmonieuze mix heeft van zoete en bittere tonen. Hele goede Belgische Tripel.

VOOR SLECHTS € 2.05

Info & Bestel

Type, Land