Het bier Imperial Russian Stout Caol Ila van brouwerij Het Uiltje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 11% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.50

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Imperial Russian Stout Jack Daniels van brouwerij Het Uiltje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 11% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.50

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Het bier Imperial Russian Stout Ledaig van brouwerij Het Uiltje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 11% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Spontancassis van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Lambiek met een alcoholpercentage van 7,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Brouwerij, Type
 
Het bier Mielcke & Hurtigkarl (D'Yquem Barrels) van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 8,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 13.95

Info & Bestel

Type, Brouwerij
 
Het bier Alesmith IPA van brouwerij AleSmith is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 7,25% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 15.45

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Double Oatmeal Stout Ba van brouwerij Rooie Dop is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 9,6% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 5.65

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Tripel van brouwerij Praght is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Tripel met een alcoholpercentage van 8% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.00

Info & Bestel

Land, Type
 
Uil Pale Ale (6,8%) was het eerste bier van Het Uiltje. De flink gehopte, amberkleurige IPA is fris, fruitig en en redelijk bitter. Heerlijk voor een warme dag.

VOOR SLECHTS € 3.20

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Ducato Golden Ale van brouwerij Birrificio del Ducato is een mooi bier uit Italie. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Verdi Imperial Stout van brouwerij Birrificio del Ducato is een mooi bier uit Italie. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 8,2% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 6.25

Info & Bestel

Land, Type
 
Sally Brown Pure Arabica van brouwerij Birrificio del Ducato uit Italie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Sally Brown Pure Arabica bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 6.25

Info & Bestel

Land, Type
 
De Witte Leeuw Smaragd (6,2%) is een licht troebel, blond bier met witte kop. In de geur komt limoen, stro en mout naar voren. De Lentebock heeft een fruitige, ietwat bittere smaak, waardoor die lekker doordrinkbaar blijft voor de warme dagen.

VOOR SLECHTS € 2.85

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Troubadour Westkust van brouwerij Troubadour is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Black IPA met een alcoholpercentage van 9,2% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.80

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Kasteel Hoppy van brouwerij Brouwerij van Honsebrouck is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 6,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.85

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Obaladara van brouwerij Ott is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 5,1% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.90

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Hummel Brau Pils van brouwerij Hummel is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Pilsener met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.90

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Weisse Light van brouwerij Maisel's is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Weizen met een alcoholpercentage van 3,4% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.10

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Frans Hals Bier van brouwerij Jopen is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 6% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 6.45

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Kruijens Kracht (8,5%) van de Muifelbrouwerij is een klassieke Dubbel, maar dan van Nederlandse bodem. Het zoetige bier heeft een aroma vol karamel, donker fruit en kruiden. Prima bier.

VOOR SLECHTS € 2.75

Info & Bestel

Land, Type