Re Ale Anniversario van brouwerij Birra Del Borgo uit Italie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Re Ale Anniversario bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 13.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Malheur Brut Lim. Edition van brouwerij Brouwerij de Landtsheer uit Belgie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Malheur Brut Lim. Edition bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 18.45

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Boskeun van brouwerij Dolle Brouwers is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 10% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.85

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Hopus Primeur 2013 van brouwerij Brasserie Lefebvre is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 8,3% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Dead Pony Club (3,8%) van de Schotse brouwerij BrewDog is een fantastisch bitter bier, waarbij citrustonen en hop duidelijk naar voren komt. Erg knap aangezien het alcoholpercentage laag blijft. Absolute topper wat ons betreft.

VOOR SLECHTS € 2.35

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Beerskey van brouwerij Muifelbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Rookbier met een alcoholpercentage van 11% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.35

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Iba van brouwerij De Leckere is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Speciaal graan met een alcoholpercentage van 6,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Yakima Red van brouwerij Meantime is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Amber met een alcoholpercentage van 4% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.45

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Kompaan Nr 45 van brouwerij Kompaan is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Porter met een alcoholpercentage van 7,1% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.75

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Double Espresso van brouwerij Broeder Jacob is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Stout met een alcoholpercentage van 7,7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 8.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Abstrakt Ab 11 van brouwerij BrewDog is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Quadrupel met een alcoholpercentage van 12,8% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 19.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Sallands Bokkige Theodorus van brouwerij Sallandse Landbier is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.80

Info & Bestel

Land, Type
 
Houtenkop (6,5%) is een kruidig, Belgisch bier met romige schuimkraag. In het aroma komt limoen, koriand en gras naar voren. De smaak sluit aan, waarbij het karamel ook mooi naar voren komt. Lekker bittertje in de afdronk.

VOOR SLECHTS € 1.80

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Stranger Am Pale Ale van brouwerij Left Hand is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.50

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Antenne Tripel van brouwerij Ramses is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Tripel met een alcoholpercentage van 9% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 6.75

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Charbon van brouwerij Dochter van de Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Stout met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 6.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Ara Bier van brouwerij Dolle Brouwers is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 8% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.85

Info & Bestel

Type, Land
 
Maallust Zware Jongen Tripel (9%) is een stevig gehopte Tripel met romige, witte kraag. In het aroma komt karamel, kruiden en tonen van citrus naar voren. Volmoutig van smaak en een lekkere hopbitterheid in de afdronk.

VOOR SLECHTS € 3.05

Info & Bestel

Land, Type
 
De Molen Spanning & Sensatie (9,8%) is een volle, donkere Imperial Stout. De experimentele brouwerij heeft hiermee weer een lekker en verrassend bier gebrouwen, dat zich kenmerkt door koffie, sporen van chocolade en gebrande mout.

VOOR SLECHTS € 3.60

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier It's Alive White Wine Ba Lychee van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 8% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 10.95

Info & Bestel

Land, Type