“Rioja boordevol bessenfruit zoals bosbessen en bramen en lekkere kruidigheid. Heerlijk lange afdronk!” Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 8 "Een goed gemaakte kloek-krachtige tinto, met volop sappig rood fruit, boerentannines en zonne- zoet."

VOOR SLECHTS € 11.00

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Wijnactie in De Groene Amsterdammer, Bi
 
Verschillende biologische rode wijnen die in de wijngids de Grote Hamersma 2018 van Harold Hamersma met een gemiddeld rapportcijfers van een 8 worden aanbevolen.* Inhoud 6 flessen: 1x Tempranillo-Monastrell, 1x Bobal, 1x Monastrell-Tempranillo Crianza, 1x Merlot, 1x One of 3 Rioja, 1x Just Fucking Good Wine rood. *Mocht een wijn onverhoopt niet voorradig zijn, dan krijg je daarvoor in de plaats een andere wijn.

VOOR SLECHTS € 57.00

Info & Bestel

Gezien in Elsevier, Wijnpakket
 
Verschillende biologische witte wijnen die in de wijngids de Grote Hamersma 2018 van Harold Hamersma met een gemiddeld rapportcijfers van een 8 worden aanbevolen.* Inhoud 6 flessen: 1x viognier-verdil, 1x just fucking good wine wit, 1x sauvignon blanc, 1x verdejo, 1x macabeo en 1x Cava Seco. *Mocht een wijn onverhoopt niet voorradig zijn, dan krijg je daarvoor in de plaats een andere wijn.

VOOR SLECHTS € 45.00

Info & Bestel

Gezien in Elsevier, Wijnpakket
 
“Hout, maar houdt maat. Flinke ondersteuning van vorstelijk en fors donker en rood fruit. Zoet wordt ingezet, tannines niet geschroomd, zon verzacht veel maar frisse bessen laten zich niet verdringen.” Harold Hamersma, wijnschrijver Bronzen medaille in de prestigieuze International Wine & Spirit Competition 2017 op de London Wine Fair, de grootste Europese wijnbeurs.

VOOR SLECHTS € 7.75

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Aanbiedingen, Wijn Bekroonde wijn, Drui
 
“Druivensoort marselan kom je vooral tegen in Zuid-Frankrijk en is een kruising van cabernet sauvignon en grenache” Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 9- "Flirterige Marselan uit Valencia. Intellectueel zwart fruittype, resten kruiderij, drop, frisse zuren en fijne tannines."

VOOR SLECHTS € 11.95

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Aanbiedingen, Wijn Bekroonde wijn, Bio
 
“Spanje heeft het ideale klimaat voor biologische wijnbouw: warme zomers en koude winters zorgen dat ziekte en schimmels geen kans krijgen.” Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 7,5 "Kan Sauvignon Blanc uit de buurt van Valencia komen? Jawel. Maar vaak niet te drinken. Want? Te warm. Wijnman Neleman heeft het echter toch voor elkaar gekregen om er een prettige witte te maken. Gele stijl. Zon-exotisch fruit. Rijpe peer. Plus dito appel. Zachte zuren."

VOOR SLECHTS € 7.00

Info & Bestel

Wijn Witte wijn, Wijnactie in De Groene Amsterdammer, D
 
Fair Trade staat voor eerlijke koffie. Gericht op het verbeteren van de positie van kleine koffieboeren en hun coorperaties in Latijns-Amerika en Afrika. Met eerlijke handelsvoorwaarden en een ontwikkelingspremie.

VOOR SLECHTS € 3.05

Info & Bestel

Gemalen, Gemalen koffie, Fair Trade Original, Max Havel
 
Tip: een klein scheutje siroop is al voldoende om uw koffie een heerlijk smaakje te geven. Bij normale dosering is dit flesje van 250ml voldoende voor 30 tot 40 koppen koffie met een heerlijke smaak.

VOOR SLECHTS € 2.35

Info & Bestel

Bij de koffie, Douwe Egberts, Siropen en likeuren
 
Tassimo is de nieuwe machine van Mondelez International en Bosch. Uniek aan de Tassimo is dat hij zowel geschikt is voor koffie, thee als chocolademelk. Met één druk op de knop maak je de heerlijkste warme dranken, zoals een cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Voorverwarmen van de machine is zelfs door het Flowheating systeem van Bosch niet nodig, de machine is direct gebruiksklaar. Een Tassomo machine maakt gebruik van gepatenteerde T-discs, een soort capsules waarin koffi…

VOOR SLECHTS € 4.89

Info & Bestel

Capsules, Tassimo, Tassimo T discs, Tassimo capsules
 
Dolce Gusto cups Dolce Gusto valt onder het Nestlé concern, het grote Zwitserse voedingsmiddelenconcern dat ook eigenaar is van het bekende koffiemerk Nespresso. Voluit heet het Nescafé Dolce Gusto en staat het vooral bekend om de heerlijke koffiemelanges, de kwaliteit van de koffie en het gemak waarmee het kan worden gezet. Maar er zijn tegenwoordig ook theesmaken, zoals de Tea Latte of Marrakesh Style Tea of zelfs een chocoladesmaak, de Nesquik. Dolce Gusto bestaat sinds 2008 toen de ee…

VOOR SLECHTS € 4.99

Info & Bestel

Capsules, Nescafé Dolce Gusto, Dolce Gusto capsules, Ne
 
Tassimo is de nieuwe machine van Mondelez International en Bosch. Uniek aan de Tassimo is dat hij zowel geschikt is voor koffie, thee als chocolademelk. Met één druk op de knop maak je de heerlijkste warme dranken, zoals een cappuccino, latte macchiato of warme chocolademelk. Voorverwarmen van de machine is zelfs door het Flowheating systeem van Bosch niet nodig, de machine is direct gebruiksklaar. Een Tassomo machine maakt gebruik van gepatenteerde T-discs, een soort capsules waarin koffi…

VOOR SLECHTS € 4.89

Info & Bestel

Capsules, Tassimo, Tassimo T discs, Tassimo capsules
 
De Segafredo intermezzo is een authentieke Italiaanse espresso koffie die zich kenmerkt doordat het een milde espresso koffie met een zachte afdronk heeft. Daarnaast heeft het een middelmatig cafeïnegehalte. Deze soft pads zijn geschikt voor uw Senseo apparaat.

VOOR SLECHTS € 2.25

Info & Bestel

Koffiepads, Segafredo
 
Verschillende biologische wijnen (wit en rood) die in de wijngids de Grote Hamersma 2018 van Harold Hamersma met een gemiddeld rapportcijfers van een 8 worden aanbevolen.* Inhoud 6 flessen: 1x Cava Brut, 1x verdejo, 1x Just Fucking Good Wine wit, 1x tempranillo-monastrell 1x cabernet-bobal, 1x monastrell-tempranillo reserva. *Mocht een wijn onverhoopt niet voorradig zijn, dan krijg je daarvoor in de plaats een andere wijn.

VOOR SLECHTS € 50.50

Info & Bestel

Aanbiedingen, Gezien in Elsevier, Wijnpakket
 
“Verdil een op het nippertje aan de vergetelheid ontrukt ras waarvan rond Valencia nog net zo'n 50 hectare staan.” Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2017: 8,5 "Opvallende sexappeal. 'Smoking' is ook van toepassing op deze verdil-gedomineerde wulpse stoot. Doet zijn

VOOR SLECHTS € 23.00

Info & Bestel

Wijn Witte wijn, Bio vegan, Gezien in FD., Smaakvol en
 
"Mooi stro-geel van kleur, zoet maar niet plakkerig in de mond en een delicaat evenwicht tussen zoet en zuur." Derrick Neleman Weetje: De druiven gaan 15 dagen in een koelhuis bij -10ºC. Het water in de druif bevriest en vormt kristallen, die weer cellen afbreken in het velletje van de druiven. Hierdoor komen aromatische deeltjes vrij die bij traditionele vinificatie in het vel van de druif blijven. Door dit proces krijgt deze wijn zijn kenmerkende smaak van kaneel en honing.

VOOR SLECHTS € 9.50

Info & Bestel

Wijn Witte wijn, Druivensoort Verdil, Druivensoort Viog
 
“Druivensoort marselan kom je vooral tegen in Zuid-Frankrijk en is een kruising van cabernet sauvignon en grenache” Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2017: 9- "Flirterige Marselan uit Valencia. Intellectueel zwart fruittype, resten kruiderij, drop, frisse zuren en fijne tannines."

VOOR SLECHTS € 27.50

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Bio vegan, Gezien in FD.
 
Hamersma wijnpakket met 7 verschillende biologische wijnen (wit en rood ) die in de wijngids de Grote Hamersma van Harold Hamersma met een gemiddeld rapportcijfers van een 8 worden aanbevolen.* Derrick Neleman Inhoud 12 flessen: 1x Cava Brut, 2x Viognier-Verdil, 2x Macabeo, 2x Cabernet-Bobal, 2x Tempranillo-Monastrell, 2x Tempranillo-Cabernet Sauvignon, 1x Garnacha Sulfietvrij.

VOOR SLECHTS € 93.00

Info & Bestel

Druivensoort Bobal, Bio vegan, Gezien in de Zaak
 
"Een schitterende, hemelopenscheurende versie, een pure Garnacha uit Navarra, kolkend van rood fruit, fris sappend en kwijlend lekker.” Cijfer 9+ voor prijs-kwaliteit in de Volkskrant Onno Kleyn, culinair en wijnschrijver (Bron: Volkskrant magazine 4 juli 2015) Cijfer in De Grote Hamersma 2016: 8,5 "Sulfiet raakt mij niet. Lekkere wijn zonder sulfiet echter wel. Word ik heel vrolijk van. Zoals deze van Neleman. Een soort Spaanse Beaujolais. Met tuimelraamfruit, besjes in pirouettes, het …

VOOR SLECHTS € 7.75

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Aanbiedingen, Druivensoort Cabernet Sau
 
"Fruitige rode wijn met pit uit het hart van Spanje. Licht kruidig, veel donkerrood fruit zoals kersen en zwarte bes. Soepele tannines. " Derrick Neleman Cijfer in De Grote Hamersma 2016: 8 "Lekkere, ruige, stoere rode. Met flink veel goede zin. Donker fruit met zonneschijn. Pruim en laurier. Bittere kers, specerij en goede zuren."

VOOR SLECHTS € 3.49

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Druivensoort Cabernet Sauvignon, Druive
 
"Prachtige donkerrood paarse kleur. De smaak is krachtig, mannelijke musk, waarna het fruit het geheel met vrouwelijke souplesse afrondt." Jacqueline van Liere, eigenaar/sommelier restaurant 't Schulten Hues (1 Michelinster) Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 8 "Peperigheid en mondvullende rondingen. Ook deze verse 2015 heeft er zin in. Opvallend: dit keer met een extra dosis mint plus een bijdrage uit de apotheek. Gouden medaille bij de Millésime Bio. Staat 'm ook goed."

VOOR SLECHTS € 10.50

Info & Bestel

Wijn Rode wijn, Wijn Bekroonde wijn, Druivensoort Bobal