Rooie Dop Double Oatmeal Stout (9,6%) is een intense Imperial Stout. Het donkere bier heeft de smaak en geur van chocolade en geroosterd mout. Droog van smaak met een mooi bittertje in de afdronk.

VOOR SLECHTS € 4.40

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier De Kolonist van brouwerij Maallust is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Weizen met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.75

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Blond van brouwerij Mommeriete is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 5,5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.55

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Meibock van brouwerij Mommeriete is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Lentebock met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.40

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Graaf Dicbier van brouwerij Muifelbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Blond met een alcoholpercentage van 5,5% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 1.90

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Broeder Everardus van brouwerij Muifelbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Tripel met een alcoholpercentage van 9% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.05

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Texels Skuumkoppe (6,5%) kan de trots worden genoemd van de Texelse Bierbrouwerij. Deze Dunkelweizen is amberkleurig met een stabiele schuimkraag. Het aroma bestaat uit mout, karamel, gist, banaan en suiker. De smaak is zoet en blijft lang hangen in de afdronk. Klassieker.

VOOR SLECHTS € 14.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Novice Tripel Black van brouwerij Brouwerij de Landtsheer is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 8,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 7.85

Info & Bestel

Land, Type
 
Lupulus Blond 1 van brouwerij Lupulus uit Belgie is een prachtig bier om van te genieten. Ontdek Lupulus Blond 1 bij BierLab!

VOOR SLECHTS € 19.95

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Weisse Mein Kristall van brouwerij Schneider is een mooi bier uit Duitsland. Het bier valt onder het type Weizen met een alcoholpercentage van 5,3% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.05

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Kinhem Wisent van brouwerij Kinhem is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Strong ale met een alcoholpercentage van 9% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.65

Info & Bestel

Type, Land
 
Het bier Thornbridge Russian Imperial Stout van brouwerij Thornbridge is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 9,4% is het bier hoog in in de alcohol. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 13.95

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Kasteel Donker 2007 van brouwerij Brouwerij van Honsebrouck is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Quadrupel met een alcoholpercentage van 11% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 7.15

Info & Bestel

Land, Type
 
Gulden Draak 9000 Quadruple (10,5%) is vernoemd naar een gouden beeld in Gent. Het complexe, amberkleurige bier heeft een aroma vol rijp fruit, mout, karamel en kruiden. Het bier is redelijk zoet, maar eindigt in een droge afdronk waarbij de warmte van de alcohol mooi naar voren komt.

VOOR SLECHTS € 2.20

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Midnight Sun Porter van brouwerij Williams Bros Brewing Co is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Porter met een alcoholpercentage van 5,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 4.50

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Kelpie Seaweed Ale van brouwerij Williams Bros Brewing Co is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 4,4% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.20

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Profanity Stout van brouwerij Williams Bros Brewing Co is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.50

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Alba Pine & Spuce van brouwerij Williams Bros Brewing Co is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 7,5% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 2.20

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Twents Schwarz van brouwerij Twentse BierBrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Schwarzbier met een alcoholpercentage van 5,2% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 7.75

Info & Bestel

Land, Type
 
Het bier Kujo Imp. Coffee Stout van brouwerij Flying Dog is een mooi bier uit Verenigde Staten. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 8,9% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

VOOR SLECHTS € 3.55

Info & Bestel

Type, Land