Robijnrood van kleur met de typische oranje gloed van een reserva wijn. In de geur karakteristieke elementen van een mooi ontwikkelde wijn met in het begin getoast hout en kokosnoot gevolgd door aardse- en animale geuren. Ook in de smaak komen deze terug waarbij er ook nog fruitrijke elementen van kersen en rozijnen waar te nemen zijn. De nasmaak is zijdezacht en lang.

VOOR SLECHTS € 21.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Robijnrood van kleur met de typische oranje gloed van een reserva wijn. De smaak is mondvullend met veel roodfruit invloeden in combinatie met vanille van nieuw Amerikaans eikenhout. De wijn heeft een zachte tannine structuur en een bijzonder lange nasmaak.

VOOR SLECHTS € 13.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Robijnrood van kleur. In de geur zijn het vooral fruitaroma’s in combinatie met een lichte kruidigheid die naar voren komen. De smaak is krachtig en tegelijk elegant, waarbij de zachte afdronk onderscheidend is. Een zeer representatieve moderne Rioja.

El Coto Crianza is de meest verkochte Rioja in Spanje.

VOOR SLECHTS € 9.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Een intense robijnrode kleur. In de geur elementen van roodfruit en een zekere kruidigheid. De smaak is vol en krachtig, waarbij het fruit goed wordt ondersteund door de invloed van het eikenhout. De lange afdronk maakt van deze Rioja een topper!

Verpakt in een mooie geschenkverpakking.

VOOR SLECHTS € 21.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Dieprood van kleur. De geur is overtuigend en complex met zwoele elementen van zoethout en frisse zuren als in vijgenjam. In de smaak komen de zelfde elementen mooi terug waarbij vooral de volle en krachtige structuur opvallen. Klasse wijn!

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Granaatrood van kleur. De geur is complex waarin aroma's van frambozen, cassis en eucalyptus opvallen. De smaak is verfijnd en harmonieus met fruit invloeden van frambozen en cassis ondersteund door wat invloeden van de houtrijping (4 maanden). Een zeer fraaie en vooral originele wijn.

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Paarsrood van kleur. In de geur zeer herkenbaar Malbec met een grote dosis rood fruit, wat kruidigheid zoals zwarte peper een hint van chocolade. De smaak vloeit hierin heel mooi over waarin vooral de zachte tannine structuur opvalt. 

De signatuur van Pueblo del Sol is een fraaie mix tussen de stijlen uit de oude- en de nieuwe wereld

VOOR SLECHTS € 5.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een diepe, helderrode kleur met een paarse, bijna blauwe zweem. In de geur elementen van pruimen, kersenpit, kardemom, citronella, zwarte peper, amandelen en toast. De smaak is breed, intens en diep, met alom aanwezige tannine, warme alcohol en goed ondersteunende zuren.

VOOR SLECHTS € 35.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een intense, helderrode kleur. Een expressieve geur van aardbei en blauwe bessen, samen met kruiden zoals groene peper, kardemom en kurkuma. De smaak is intens en elegant tegelijk, de balans tussen zuren en rijpheid is buitengewoon goed gelukt.

VOOR SLECHTS € 23.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een intense, flonkerende robijn rode kleur. In de geur indrukken van kers en bessen ondersteund door rode paprika, zongedroogd fruit, toast, koffie en vanille. De aanzet is verrassend zacht, daarna donker fruit en de fijne zuren. De afdronk is bijzonder lang.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijn rode kleur met een paars verkleurende rand. De geur is expressief met tonen van vanille en rook samen met impressies van meloen, viooltjes, kersen, cacao en zoete kruiden. De aanzet is vol en krachtig, met daarna tonen van donker fruit en vanille ondersteund door goed geïntegreerde houttonen.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijnrode kleur met een paars verkleurende rand. De neus is typisch voor Carmenère; rode paprika met een florale achtergrond en daarna gedroogde abrikoos, tabak, leer, kruidnagel, nootmuskaat, zwart fruit en bessen. De aanzet is elegant, met daarna een goede brede smaak, prettig rijpe tannine structuur en goed geïntegreerde houttonen.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een diepe, robijn rode kleur. De geur is krachtig met elementen van rood fruit (vooral framboos), nootmuskaat, komijn, "lemon verbana" (citronella) en natuurlijk hout. De aanzet is verrassend zacht, de smaak mondvullend met een goede tannine structuur en een mooie invloed van het eikenhout.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijnrode kleur neigend naar zwarte kers. De geur is complex en aantrekkelijk, met zwarte bes, kersen, viooltjes, nootmuskaat, witte peper, en getoast hout. De smaak is breed en mondvullend, met rijpe tannine en een nadruk op fruit en vanille.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Rode wijn
 
De wijn heeft een intense robijnrode kleur met een paarse zweem. De geur is krachtig met pruimen, kersen, tabak, drop, leer, olijfbladeren en naaldboom. De aanzet is stevig, de smaak is vol en krachtig met een goede balans tussen zuren, tannine en alcohol. De afdronk is zwoel en fruitig.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Rode wijn
 
De wijn heeft een donkere robijnrode kleur met een paarse zweem. In de geur fruitindrukken van cassis, zwarte bessen in combinatie met pure chocolade en een rokerige hint. De aanzet van de smaak is zacht, waarna de smaak vol en rijk wordt met een zachte tannine structuur.

VOOR SLECHTS € 5.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Deze wijn opent met een chocolade-rokerige geur. Intens rijpe zwarte fruit nuances zijn in balans met rijke koffie, chocola en houttonen. Subtiele en toch weelderige wijn.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Prachtige granaatrode kleur. In de geur rijpe bessen en kruiden. De karakteristieke fruitige kenmerken van de Merlot (pruim en braam) zijn duidelijk aanwezig. Ook iets hout. Mooie stevige gestructureerde wijn.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Rode wijn
 
Aromatische wijn, zwarte kersen, peper, koffie en anijs zijn aanwezig. In de smaak cassis, kersen, getoast eiken en chocola. Stevige tannine structuur en lange en volle afdronk.

VOOR SLECHTS € 7.50

Info & Bestel

Rode wijn
 
Dieprode kleur. Een rijk geschakeerde geur van kruiden, venkel en rood fruit. De smaak is delicaat met indrukken van amandel, hazelnoten, chocolade en mint. De afdronk is verfijnd met een rijpe tannine structuur.

VOOR SLECHTS € 17.50

Info & Bestel

Rode wijn