Lismore Estate The Long Road Chardonnay wordt gemaakt door De Amerikaanse wijnmaakster Samantha O’Keefe. Zij houdt van haar wijngaarden. Dat moet ook wel, want extreem is het enig juiste woord hier. De boerderij ligt zeer afgelegen en de wijngaarden liggen hoog op de omliggende heuvels, waar sneeuw niet ongebruikelijk is. Hier produceert Samantha een kleine hoeveelheid wijn met kracht en een zuurgraad die de wijnen zeer verfijnd maken.

VOOR SLECHTS € 13.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit Paarl, waar het warme, mediterrane klimaat zorgt voor een perfecte rijping van de chenin blanc. Ze komen uit Voor Paardeberg, op de grens met Swartland, waar je mooie ondergronden vindt, onder meer met verweerd graniet. Door druiven te oogsten van 25 jaar oude bush vines van ongeïrrigeerde wijngaarden wordt een hoge kwaliteit bereikt, met veel smaakaroma's.

VOOR SLECHTS € 11.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

 Snow Mountain Chardonnay wordt gemaakt door Nabygelegen in Wellington Zuid-Afrika. James McKenzie begint zijn terroir beter en beter te begrijpen. Zijn wijnen staan als gestructureerd. De naam Snow Mountain is afkomstig van de 2 hoog gelegen wijngaarden, uitkijkend op de berg 'Sneeuwkop'. James Mckenzie produceert hier spannende wijnen van Chardonnay, Pinot Noir en Syrah.
 
Wellington ligt zo'n vijftien kilometer ten noorden van Paarl. De wijngaarden van Snow Mountain  hebben een ondergron…

VOOR SLECHTS € 10.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Snow Mountain Chardonnay/Pinot Noir wordt gemaakt door Nabygelegen in Wellington Zuid-Afrika. James McKenzie begint zijn terroir beter en beter te begrijpen. Zijn wijnen staan als gestructureerd. De naam Snow Mountain is afkomstig van de 2 hoog gelegen wijngaarden, uitkijkend op de berg 'Sneeuwkop'. James Mckenzie produceert hier spannende wijnen van Chardonnay, Pinot Noir en Syrah.
 
Wellington ligt zo'n vijftien kilometer ten noorden van Paarl. De wijngaarden van Snow Mountain  hebben een …

VOOR SLECHTS € 8.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Deze wijn is genoemd naar de bijzondere perenboom in de prachtige tuin van Bellingham in Franschhoek. Deze boom is geplant in 1710 en waarschijnlijk de oudste perenboom van Zuid-Afrika. Een goede reden om een lekkere witte wijn naar deze perenboom te noemen. Het is een smaakvolle combinatie tussen de klassieke druif van Zuid-Afrika, de chenin blanc, met wat viognier, waardoor hij heerlijk geurig en aromatisch van karakter wordt.

VOOR SLECHTS € 6.45

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een fruitige, delicate en elegante wijn. De mond is rond, soepel en geeft een aangenaam gevoel van verkoeling. Met zorg gesorteerde druiven worden meteen na het plukken verwerkt en gerijpt in gekoelde stalen tanks.
Deze heerlijke, frisse witte wijn afkomstig uit Zuidwest-Frankrijk wordt gemaakt van voornamelijk Colombard en Ugni Blanc druiven.
De combinatie van deze druivenrassen geeft een zeer verfrissende wijn.
De smaak is stuivend met veel wit fruit, prettige zuurtjes en een zomers karakter…

VOOR SLECHTS € 7.50

Info & Bestel

Witte wijn
 

Vinificatie, fermentatie en bottelen worden uitgevoerd op het landgoed.
Het beheersen van het druivenplukken en vinificatie stadia en aandacht voor de wijnstokken door de seizoenen stellen ons in staat om wijn met een constante kwaliteit te produceren.
Onze «Côtes de Gascogne» zijn klaar voor de markt snel na de oogst. Ze zijn fruitig, soepel en harmonieus.
Een aangename wijn, goed gebalanceerd tussen de delicate bloemige noot en zijn mineraliteit.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een unieke blend van Sauvignon,Gros Manseng en Petit Manseng geven deze wijn zijn aromatische rijkdom.
Een vrolijke wijn om te delen met vrienden.
Ervaar de verrassing van deze wijn als de onverwachtte ontmoeting tussen de kat en de muis!!

Met de hand geplukte en met zorg gesorteerde druiven worden meteen na het oogsten verwerkt en getankd om oxidatie tegen te gaan.

De wijn is fris en fruitig met tonen van citrus en exotische vruchten.
Een feestelijke wijn zowel rond als aangenaam, zeer frui…

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Heerlijk van smaak! Je kunt verschillende smaken terugvinden in de wijn. Smaken zoals; exotisch fruit, peer, meloen, honing en pruimen. De wijn is heel erg verleidelijk en fris, ook is het zeer smakelijk bij visterrine, gambas, tapas, gegrilde groentes, koude vleesgerechten en salades.

VOOR SLECHTS € 5.49

Info & Bestel

Witte wijn
 

Sinds de oprichting onderscheidt de Castel Group zich door haar capaciteit om zowel in huis als daarbuiten krachtig te groeien. Na meer dan 50 jaar van ontwikkeling blijft de wil en energie onverminderd. Castel is in drie hoofdzaken gespecialiseerd, te weten; wijn, water, bier en softdrinks

Een volle ronde Chardonnay met een fijne afdronk.

VOOR SLECHTS € 5.49

Info & Bestel

Witte wijn
 

Deze wijn heeft een mooie bleekgele kleur met groene hinten. In de neus zijn tonen van ananas en grapefruit herkenbaar. De smaak is fris en fruitig en goed in balans.

VOOR SLECHTS € 2.49

Info & Bestel

Witte wijn
 

De nieuwste wijn van Noble Vines deze volledige Pinot Grigio. En wij kunnen stellen dat hij weer voortreffelijk is! In de geur citrus aroma's en indrukken van kalk, perziken, poedersuiker en meloen. De smaak van deze 152 Pinot Grigio Noble Vines is mild droog, veel tropische fruit en nuances abrikozen, citrus schillen en passievruchten.

VOOR SLECHTS € 15.30

Info & Bestel

Witte wijn
 

Bleekgeel met groene zweem. Zeer zuivere neus met wit fruit, citrusfruit en groene kruiden. In de mond rond met lekker sap, frisheid en finesse in de afdronk.

VOOR SLECHTS € 15.90

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een zeer fruitige en bloemige neus met tonen van perzik, verse amandelen en soms banaan. De smaak is fris, levendig en soepel met een redelijk lange afdronk.

1WINE is gebotteld in een fles van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking, die een zelfde houdbaarheid garandeert als glas.

VOOR SLECHTS € 6.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een zeer fruitige en bloemige neus met tonen van perzik, verse amandelen en soms banaan. De wijn is fris, levendig en soepel met een redelijk lange afdronk.

VOOR SLECHTS € 2.50

Info & Bestel

Witte wijn
 

Bleek gele kleur met een roze zweem. Subtiele geur van wit fruit en wat toast. Fijne mousse, levendig en sappig van smaak met een complexe stijl.

VOOR SLECHTS € 16.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Bleek gele kleur. Fijne mousse, in de geur geel fruit, licht brioche deeg en wat citrus. Frisse aanzet, rijp fruit en veel sap. Prettige afdronk waarbij het fruit domineert.

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een goudgele, briljante kleur. In de geur zeer complex met rijke aroma's van geroosterde nootjes, toast en aardse tonen (truffel). In de smaak verfijnd met veel rijkheid en een exceptionele afdronk. Een grootse wijn!

VOOR SLECHTS € 65.00

Info & Bestel

Witte wijn
 

Strogeel van kleur en sprankelend. In de geur zijn het florale elementen zoals die van acacia die het sterkst naar voren komen. Deze worden aangevuld met invloeden van oosterse kruiden en citrus. De smaak is rijk en intens maar blijft heel elegant door vooral de mineraliteit. Het geheel is zeer geraffineerd en geeft blijk van een zeer hoge kwaliteit.

VOOR SLECHTS € 31.75

Info & Bestel

Witte wijn
 

Licht geel van kleur met een kristalheldere schittering. In de geur elementen van bloemen (witte orchidee) en een lichte kruidigheid van het hout. De smaak is complex met rijpfruit en elementen van mineralen. Naarmate de fles langer open is zal de frisheid in de wijn toenemen. De afdronk is uitzonderlijk lang.

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van gemiddeld 35 jaar oude stokken.

VOOR SLECHTS € 26.95

Info & Bestel

Witte wijn