De wijn heeft levendige aroma's van citrusbloesems, peren en vijgen met subtiele hinten van witte chocolade en eikenhout. De wijn barst van fruitigheid heeft een mondvullende rijkheid en een elenagte afdronk.

VOOR SLECHTS € 18.90

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een wijn met frisse aroma's van limoentjes met florale hinten en een lekkere lange afdronk. Kan zowel meteen gedronken worden als opgelegd worden.

VOOR SLECHTS € 11.39

Info & Bestel

Witte wijn
 

Neus van groene en rode appel, kruiderijen en peer frisse. Een zachte en volle wijn met een uitgebalanceerde afdronk.

VOOR SLECHTS € 12.49

Info & Bestel

Witte wijn
 

Deze wijn heeft heerlijke aroma's van vruchten zoals; ananas, perzik en meloen met hinten van ver gebakken brood en toast. De wijn kan meteen gedronken worden, maar kan ook opgelegd worden.

VOOR SLECHTS € 11.49

Info & Bestel

Witte wijn
 

Deze wijn heeft een heerlijk bouquet van ananas en perzik, verpakt in een subtiele houtsmaak. De wijn kan meteen gedronken worden, maar kan ook opgelegd worden.   

VOOR SLECHTS € 15.99

Info & Bestel

Witte wijn
 

Rijke en fruitige wijn met aroma's van rode besjes en kersen met hinten van kruiderijen en eikenhout. Een wijn met fijne zachte tannines en een lange afdronk. Geschikt om op te leggen gedurende 2 a 3 jaar.

VOOR SLECHTS € 24.99

Info & Bestel

Rode wijn
 

Rijke en fruitge rode wijn met aroma's van zwarte bessen en pruimen met hinten van eikenhout. Een wijn met fijne zachte tannines en een lange afdronk.

VOOR SLECHTS € 12.99

Info & Bestel

Rode wijn
 
Deze wijn heeft een heerlijk kersenaroma met daarbij een licht kruidig aroma van paddestoelen. De tannines zijn fijn en zullen zachter worden naarmate de wijn verouderd. De wijn kan meteen gedronken worden, maar kan ook opgelegd worden.

VOOR SLECHTS € 16.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Deze heerlijke en elegante wijn heeft een mooie kleur. De smaak is fris en fruitig met een heel licht vleugje specerijen en muskus. In de neus zijn aroma's van citrus en bloemen herkenbaar. De wijn is vol en rond met een lange afdronk.

VOOR SLECHTS € 15.99

Info & Bestel

Witte wijn