Een bleke licht gouden kleur, in de geur duidelijke fruitaroma's en die van witte bloemen. In de smaak vers fruit zoals peer, perzik en abrikoos. Het geheel heeft een prettige structuur, waarbij vooral de frisheid van de wijn opvalt.

VOOR SLECHTS € 10.95

Info & Bestel

Witte wijn
 

Een donkere, purperrode kleur met een complexe geur van bramen en zoete kruiden en een licht aardse toon. De smaak is zuiver, vol, rijk aan fruit met fijne tannines en een prettige lange afdronk.

VOOR SLECHTS € 5.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Een intens donkere robijnrode kleur. De geur is expressief, complex en ontwikkeld met elementen van zwarte bessen, venkel en wat kruidige accenten van het eikenhout. De smaak is krachtig en heel mooi in balans. Een absolute topwijn die u zich lang zult herinneren.

El Ariño Reserva heeft een houtrijping ondergaan van 18 maanden in vaten van nieuw Frans eikenhout. De botteling heeft plaatsgevonden in augustus 2009.

VOOR SLECHTS € 10.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Dieprode kleur met een licht paarse gloed. In de geur elementen van framboos en zwarte bes. De smaak is bijzonder soepel, waarbij de aanwezige tannine structuur mooi zijn verweven is met het fruit.

VOOR SLECHTS € 8.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Een diepe mooie kersenrode kleur. In de geur veel aangenaam rijp fruit. De smaak is sappig, rijp, in goede balans met fijne tannine structuur en niet te zwaar. De Cabernet Sauvignon geeft 'ruggengraat' aan de wijn.

VOOR SLECHTS € 5.95

Info & Bestel

Rode wijn
 
Diepe rood van kleur. De geur is zeer complex met vijgen, pruimen, chocolade en kruidigheid. In de smaak zijn het vooral de fraaie structuur en balans die opvallen met elementen van walnoot, peper en leer. De nasmaak is bijna eindeloos.

VOOR SLECHTS € 23.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Robijnrood van kleur met de typische oranje gloed van een reserva wijn. In de geur karakteristieke elementen van een mooi ontwikkelde wijn met in het begin getoast hout en kokosnoot gevolgd door aardse- en animale geuren. Ook in de smaak komen deze terug waarbij er ook nog fruitrijke elementen van kersen en rozijnen waar te nemen zijn. De nasmaak is zijdezacht en lang.

VOOR SLECHTS € 21.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Robijnrood van kleur met de typische oranje gloed van een reserva wijn. De smaak is mondvullend met veel roodfruit invloeden in combinatie met vanille van nieuw Amerikaans eikenhout. De wijn heeft een zachte tannine structuur en een bijzonder lange nasmaak.

VOOR SLECHTS € 13.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Robijnrood van kleur. In de geur zijn het vooral fruitaroma’s in combinatie met een lichte kruidigheid die naar voren komen. De smaak is krachtig en tegelijk elegant, waarbij de zachte afdronk onderscheidend is. Een zeer representatieve moderne Rioja.

El Coto Crianza is de meest verkochte Rioja in Spanje.

VOOR SLECHTS € 9.50

Info & Bestel

Rode wijn
 

Een intense robijnrode kleur. In de geur elementen van roodfruit en een zekere kruidigheid. De smaak is vol en krachtig, waarbij het fruit goed wordt ondersteund door de invloed van het eikenhout. De lange afdronk maakt van deze Rioja een topper!

Verpakt in een mooie geschenkverpakking.

VOOR SLECHTS € 21.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Dieprood van kleur. De geur is overtuigend en complex met zwoele elementen van zoethout en frisse zuren als in vijgenjam. In de smaak komen de zelfde elementen mooi terug waarbij vooral de volle en krachtige structuur opvallen. Klasse wijn!

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Granaatrood van kleur. De geur is complex waarin aroma's van frambozen, cassis en eucalyptus opvallen. De smaak is verfijnd en harmonieus met fruit invloeden van frambozen en cassis ondersteund door wat invloeden van de houtrijping (4 maanden). Een zeer fraaie en vooral originele wijn.

VOOR SLECHTS € 9.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

Paarsrood van kleur. In de geur zeer herkenbaar Malbec met een grote dosis rood fruit, wat kruidigheid zoals zwarte peper een hint van chocolade. De smaak vloeit hierin heel mooi over waarin vooral de zachte tannine structuur opvalt. 

De signatuur van Pueblo del Sol is een fraaie mix tussen de stijlen uit de oude- en de nieuwe wereld

VOOR SLECHTS € 5.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een diepe, helderrode kleur met een paarse, bijna blauwe zweem. In de geur elementen van pruimen, kersenpit, kardemom, citronella, zwarte peper, amandelen en toast. De smaak is breed, intens en diep, met alom aanwezige tannine, warme alcohol en goed ondersteunende zuren.

VOOR SLECHTS € 35.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een intense, helderrode kleur. Een expressieve geur van aardbei en blauwe bessen, samen met kruiden zoals groene peper, kardemom en kurkuma. De smaak is intens en elegant tegelijk, de balans tussen zuren en rijpheid is buitengewoon goed gelukt.

VOOR SLECHTS € 23.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een intense, flonkerende robijn rode kleur. In de geur indrukken van kers en bessen ondersteund door rode paprika, zongedroogd fruit, toast, koffie en vanille. De aanzet is verrassend zacht, daarna donker fruit en de fijne zuren. De afdronk is bijzonder lang.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijn rode kleur met een paars verkleurende rand. De geur is expressief met tonen van vanille en rook samen met impressies van meloen, viooltjes, kersen, cacao en zoete kruiden. De aanzet is vol en krachtig, met daarna tonen van donker fruit en vanille ondersteund door goed geïntegreerde houttonen.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijnrode kleur met een paars verkleurende rand. De neus is typisch voor Carmenère; rode paprika met een florale achtergrond en daarna gedroogde abrikoos, tabak, leer, kruidnagel, nootmuskaat, zwart fruit en bessen. De aanzet is elegant, met daarna een goede brede smaak, prettig rijpe tannine structuur en goed geïntegreerde houttonen.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een diepe, robijn rode kleur. De geur is krachtig met elementen van rood fruit (vooral framboos), nootmuskaat, komijn, "lemon verbana" (citronella) en natuurlijk hout. De aanzet is verrassend zacht, de smaak mondvullend met een goede tannine structuur en een mooie invloed van het eikenhout.

VOOR SLECHTS € 12.95

Info & Bestel

Rode wijn
 

De wijn heeft een robijnrode kleur neigend naar zwarte kers. De geur is complex en aantrekkelijk, met zwarte bes, kersen, viooltjes, nootmuskaat, witte peper, en getoast hout. De smaak is breed en mondvullend, met rijpe tannine en een nadruk op fruit en vanille.

VOOR SLECHTS € 7.95

Info & Bestel

Rode wijn